اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

شیوه آل سعود برای بازجویی شاهزادگان سعودی

شیوه آل سعود برای بازجویی شاهزادگان سعودی
آن دسته از شاهزادگان سعودی که بازداشت شده‌اند تحت شکنجه نیستند اما به منظور فاش کردن حساب‌های بانکی خود تحت فشار روانی و بازجویی شدید قرار گرفتند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روزنامه رای الیوم، آن دسته از شاهزادگان و امیران سعودی که در بازداشت به سر می برند، تحت شکنجه قرار ندارند اما به منظور فاش کردن حساب های بانکی خود در خارج از عربستان، تحت فشار روانی شدید و بازجویی از سوی مزدوران خارجی قرار دارند اما معاونان این شاهزادگان و تاجران بازداشت شده، سخت شکنجه شدند.

منابع آگاه از وضعیت شاهزادگان بازداشت شده در این باره گفتند، برخلاف مقاله هایی که منابع خارجی در مورد شکنجه شاهزادگان بازداشت شده از جمله متعب بن عبدالله و یا تلاش ولید بن طلال برای خودکشی منتشر می شود، چنین مواردی ثبت نشده است.

این منابع تاکید کردند، شاهزادگان بازداشت شده بدون اینکه ساعت های طولانی امکان خواب و استراحت داشته باشند، تحت بازجویی های وحشتناک و فشار روانی قرار گرفتند تا به تنگ آمده و حساب های بانکی خود خارج از عربستان و نیز برخی شرکت هایی را مالک آن هستند اما به اسم دیگران در عربستان و خارج از آن ثبت شده است، برملا کنند.

همچنین بخشی از این بازجویی ها در مورد مخالفت آنان با پادشاهی بن سلمان بود و اینکه آیا توطئه ای علیه او در جریان است یا خیر؟

منابع مزبور همچنین فاش کردند، شکنجه شدید شامل تاجران و معاونان شاهزاگان بوده است که مسئولیت حساب های بانکی شاهزادگان را برعهده داشته و اسرار آنان را می دانند.

در این میان روزنامه های سعودی و بین المللی از بازداشت شاهزادگان و تاجران خبر داده بودند و هیچ یک از این روزنامه ها به بازداشت معاونان آنان که برخی تابعیت غیرسعودی داشته و لبنانی، مصری، پاکستانی وفلسطینی هستند، اشاره ای نکردند.

این در حالی است که محمد بن سلمان ولیعهد سعودی از دو هفته پیش فرمان موجی از دستگیری ها را صادر کرد که در تاریخ معاصر عربستان بی سابقه است و در جریان آن شاهزادگان بلندپایه که برخی نامزد پادشاهی بودند و نیز تعدادی از تاجران و وزیران سابق و صدها نفر از معاونان آنان دستگیر شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه