سایت شیرازه از شکایت استانداری فارس تبرئه شد
با حکم دادگاه انقلاب، سایت شیرازه از شکایت استانداری فارس تبرئه شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از شیرازه، با حکم دادگاه انقلاب، سایت شیرازه از شکایت استانداری فارس تبرئه شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شیرازه,گفتنی است تمام اتهامات طرح شده در شکایت استانداری فارس مبنی بر نشر اکاذیب و تشویش اذهان عمومی، از نظر دادگاه انقلاب استان فارس بلاوجه تشخیص داده شده و حکم قطعی مبنی بر رد اتهامات صادر شده است.
,
همچنین۱۲ تشکل اصولگرا در استان فارس و سایت خبری حافظنیوز نیز تبرئه شدند.
مدتی پیش استانداری فارس در پی انتشار بیانیه جمعی از تشکل های اصولگرا در سایت شیرازه از این سایت خبری تحلیلی شکایت کرده بود.
, مدتی پیش استانداری فارس در پی انتشار بیانیه جمعی از تشکل های اصولگرا در سایت شیرازه از این سایت خبری تحلیلی شکایت کرده بود.
,
,
خرداد ماه گذشته دبیران تشکلهای سیاسی جریان اصولگرایی در استان فارس طی بیانیه ای اعلام کردند بدلیل اقدامات غیرقانونی و تخلفات گسترده در انتخابات ازجمله تایید صلاحیت افرادی که هیات نظارت بر انتخابات آنها را رد کرده بود، جلسه استاندار فارس را تحریم خواهند کرد.
, تشکلهای سیاسی, انتشار این مطلب در سایت شیرازه شکایت استانداری فارس را در پی داشت.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه