logo
پنج‌شنبه 23 مهر 1405 | پنجشنبه 15 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

تدوین برنامه جدید برای رفع فقر

تدوین برنامه جدید برای رفع فقر
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت:۱۲ هزار میلیارد تومان تسهیلات برای اشتغال روستائیان و شهرهای کمتر از١٠ هزار نفر درنظر گرفته شده است و با ایجاد اشتغال می توانیم گامی برای رفع فقر برداریم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از ایرنا،«علی ربیعی» روز سه شنبه در کمیسیون شورای عالی رفاه و در محل سالن تلاش برگزار شد،افزود: رئیس جمهوری رفع فقر را جزء برنامه های دولت دوازدهم قرار داده تا در قالب برنامه ششم توسعه بتوانیم این مهم را عملیاتی کنیم.  وی ادامه داد: مهار فقر نیازمند آن است که تولید کنیم و به همین منظور باید کمیسیون های اصلی را برای توجه به تولید بیشتر در کشور فعال کنیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

ربیعی با تاکید بر برگزاری چهار نشست شورای عالی رفاه در سال، گفت: منابعی که از محل هدفمندی بدست می آید، باید با سازمان برنامه در قالب برنامه های منسجم رفاهی هزینه شود.

,

وی تاکید کرد: اشتغال حمایتی زیر ۱۰هزار نفر در روستاها باید پیگیری شود تا این افراد بتوانند در چرخه توانمندسازی در حوزه رفاه قرار گیرند و می توان این افراد را با برنامه و پیگیری مداوم به اشتغال خرد وصل کرد.

,

ربیعی تاکید کرد: شورای عالی رفاه در فصل جدید باید کار کارشناسی انجام دهد تا هدفگذاری خود را روی رفع فقر متمرکز کند.

,

وی با بیان اینکه با اجرای همه این برنامه ها در سال ۹۷،باید برنامه رفاهی برای توانمندسازی داشته باشیم، افزود: به جراحی های سخت اجتماعی نیاز داریم و جهت رفاه درازمدت نیازمندیم که اینها انجام شود.

,

کمیسیون شورای عالی رفاه به موضوعاتی چون تصویب سیاست های رفاهی مبتنی بر رفع فقر مطلق، کاهش فقر نسبی و بررسی و تصویب آیین نامه نحوه تشکیل و اداره نشست های شورای عالی رفاه و توابع آن می پردازد.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه