با تلاش ماموران انتظامی شهرستان"خاش انجام شد؛

دستگیری باند سارقان سیم و کابل و شیرآلات در خاش

دستگیری باند سارقان سیم و کابل و شیرآلات در خاش
با تلاش ماموران انتظامی شهرستان"خاش " باند 3 نفره سارقان سیم و کابل و شیرآلات ساختمانی در این شهرستان دستگیر شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ" احمد ثمره حسینی " در گفت و گو با خبرنگار تفتان ما ، در تشریح جزئیات این خبر گفت: در پی وقوع چند فقره سرقت سیم و کابل و شیرآلات ساختمانی در سطح شهرستان خاش دستگیری سارق یا سارقان اتمالی به صورت ویژه در دستور کار ماموران پلیس اگاهی این فرماندهی قرار گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تفتان ما, تفتان ما, تفتان ما, تفتان ما, ، , ، , ، ,

وی افزود: ماموران با اشراف اطلاعاتی موفق به شناسایی سه سارق حرفه ای و سابقه دار در این رابطه شده و پس از هماهنگی با مقام قضائی سارقان را در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر و از مخفیگاه آنان اموال مسروقه را کشف کردند.

,

فرمانده انتظامی شهرستان "خاش " در پایان با اشاره به اینکه این سارقان به 8 فقره سرقت سیم و کابل و شیرآلات ساختمانی اعتراف کردند، خاطرنشان کرد: نیروی انتظامی با قاطعیت با برهم زنندگان نظم و امنیت و کسانی که قصد دارند منطقه را نا امن جلوه دهند برخورد میکند و از عموم شهروندان خواست هر گونه موارد مشکوک را به پلیس 110 اطلاع رسانی کنند.

,

گفتنی است متهمان پس از تشکیل پرونده مقدماتی به منظور سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضائی شدند.

,

انتهای پیام/ه

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه