برگزاری نشست سبک زندگی اسلامی در دهستان انده

برگزاری نشست سبک زندگی اسلامی در دهستان انده
فرمانده حوزه بسیج خواهران حضرت زینب(س) شهرستان میرجاوه گفت: نشست سبک زندگی اسلامی به مناسبت هفته بسیج در دهستان انده برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مریم بلوچی در گفت و گو با خبرنگار لادیز، اظهار کرد: نشست سبک زندگی اسلامی به مناسبت هفته بسیج در پایگاه ضحی دهستان انده برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, لادیز,

وی با اشاره به جنگ نرم دشمن ، افزود: یکی از دلایل ایجاد ناهنجاری ها و آسیب های اجتماعی رو آوردن بعضی خانواده ها به ابزار مخربی مانند ماهواره است که باعث شده تا بسیاری از افراد جامعه از اعتقادات دینی فاصله گرفته و کانون گرم خانواده هامتلاشی شود.

,

وی ساده‎زیستی، صداقت، عفاف و حجاب را از ویژگی های سبک زندگی اسلامی برشمرد و خاطرنشان کرد: این نشست با محوریت تحکیم خانواده ،ترویج و توسعه فرهنگ دین‌باوری و استحکام پایه‌های اعتقادی و رشد تعالی فرهنگی بسیجیان و همچنین در راستای عمل به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص سبک زندگی اسلامی و توسعه و ترویج علمی آموزه‌های سبک زندگی اسلامی برگزار شد.

,

فرمانده حوزه بسیج خواهران حضرت زینب(س) با اشاره به نقش بی بدیل مادران در خانواده، تاکید کرد:از آنجایی که دشمنان به دنبال تحمیل سبک زندگی غربی به خانواده‌های ایرانی هستند و سعی می کنند از ماهواره و فضای مجازی برای جایگزینی سبک زندگی غربی به جای سبک زندگی اسلامی استفاده کنند ارائه آموزش و آگاهی به مادران، نقشه ها و توطئه های دشمنان را خنثی می کند.

انتهای پیام/

,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه