بروجرد سردتر می شود
رئیس اداره هواشناسی بروجرد گفت: با ورود سامانه بارشی از امشب دمای هوا کاهش می یابد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛"بهروز یاراحمدی" رئیس اداره هواشناسی بروجرد در گفت و گو با بازتاب بروجرد گفت: در حال حاضر دمای هوای بروجرد به یک درجه زیر صفر کاهش یافته که با ورود سامانه بارشی از امشب دمای هوا کمی سردتر می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازتاب بروجرد,,
وی اضافه کرد: هم اکنون دمای هوای بروجرد یک درجه زیر صفر است که نسبت به روز گذشته 6 درجه کاهش یافته و حداقل دمای امروز یک درجه زیر صفر و حداکثر 8 درجه بالای صفر است.
,,
یاراحمدی با اشاره پیش بینی هوا طی 24 ساعت آینده گفت: تا اواخر وقت امروز شنبه آسمانی صاف تا کمی ابری همراه با وزش باد پیش بینی می شود اما از اواخر شب و با ورود سامانه بارشی جدید، طی روزهای یکشنبه و احتمالا دوشنبه شاهد بارش باران خواهیم بود.
,,
به گفته وی این سامانه بارشی 2 روز در بروجرد فعال است که انتظار می رود بارش های خوبی را به همراه داشته باشد.
,,
رئیس اداره هواشناسی بروجرد تصریح کرد: میزان بارش های سال زراعی در بروجرد 16 میلیمتر است که امیدواریم با ورود سامانه بارشی جدید میزان بارش های سال زراعی افزایش یابد.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه