دادستان استان البرز در گفتگوی اختصاصی با تیتریک؛

جرائم خشن در استان البرز کاهش قابل توجهی داشته است

جرائم خشن در استان البرز کاهش قابل توجهی داشته است
علی فرهادی گفت : جرائم خشن در استان البرز کاهش قابل توجهی داشته است و پرونده های کمتری امسال به دادستانی استان البرز آمده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

علی فرهادی دادستان استان البرز در گفتگو با خبرنگار ما افزود : طبق پایشی که اخیرا توسط برخی از نهادهای امنیتی و اجتماعی صورت گرفته ، گزارش شده که استان البرز از جمله استانهایی است که احساس امنیت و آرامش مردم درصد بالایی در آن دارد و این مسئله خوب و امیدوار کننده ای است.
 

,
,
داستان استان البرز: جرائم خشن در استان البرز کاهش قابل توجهی داشته است
 
, داستان استان البرز: جرائم خشن در استان البرز کاهش قابل توجهی داشته است,
,

وی ادامه داد: علاوه بر استان البرز ، یک استان دیگر هم در کشور چنین وضعیتی دارد و با توجهی که نگاه دیگری به استان البرز و کرج  به دلیل جمعیت و تراکم مهاجر ها  وجود داشت ، اکنون خلاف این نظر وجود دارد .

دادستان استان البرز در پایان اظهار داشت : با همین نوع نگاه هم میبینیم که در 31 استان کشور با مؤلفه هایی که گفته شد ، طبق این پایش ، استان البرز از جمله استانهایی است که احساس امنیت و آرامش مردم درصد بالایی دارد و مطلوب گزارش شده است و ما باید از پتانسیل های موجود در استان استفاده کنیم.

,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه