رییس سازمان بسیج علمی:

برای ایستادگی در برابر استکبار به محور علمی و پژوهشی نیاز است

برای ایستادگی در برابر استکبار به محور علمی و پژوهشی نیاز است
رییس سازمان بسیج علمی با تاکید بر اینکه بسیجی دارای بصیرت و آگاهی است و متناسب با شرایط زمان دشمن ‌شناسی می‌کند گفت: امروز اگر قرار است انقلاب اسلامی بتواند روبروی استکبار بایستد، به محور علمی و پژوهشی نیازمند است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شبکه خبری  تهران نیوز ، حسین قدیانی، رییس سازمان بسیج علمی کشور لحظاتی پیش در نشست جهادگران علم و فناوری که به مناسبت هفته بسیج در سالن همایش‌های دانشگاه امیرکبیر در حال برگزاری است با بیان اینکه جهادگران عرصه‌های جدید مبارزه با استکبار را به خوبی شناسایی کردند اظهار داشت: امیدواریم که در این مسیر پرفراز و نشیب، با ایثار و فداکاری‌شان شاهد اعتلای انقلاب اسلامی باشیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تهران نیوز,

وی با اشاره به اینکه جمع حاضر در نشست عمدتا اعضای پایگاه‌های علمی تهران و حومه هستند گفت: در یک سال گذشته با راه‌اندازی این پایگاه‌ها، عرصه جدیدی از فعالیت‌های بسیج در دانشگاه‌ها و مساجد و محلات ایجاد شده است.

,

قدیانی با تاکید بر اینکه بسیجی دارای بصیرت و آگاهی است و متناسب با شرایط زمان دشمن ‌شناسی می‌کند تصریح کرد: امروز اگر قرار است انقلاب اسلامی بتواند روبروی استکبار بایستد، به محور علمی و پژوهشی نیازمند است.

,

رییس سازمان بسیج علمی کشور با بیان اینکه صرف فعل ما می‌توانیم را باید عملا به جامعه نشان دهیم اذعان داشت: تا کنون با ظرفیت‌هایی که بسیج از خودش نشان داده، فعالیت‌های سازمان بسیج علمی حاکی از رشد مضاعف و میانبرهای علمی مورد نیاز است تا ما بتوانیم عقب‌افتادگی علمی‌مان را جبران کنیم.

,

وی در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم این قدم‌های بزرگی که دریادلان بسیجی برداشتند را بتوانیم به جامعه معرفی کنیم و توطئه‌های جهان استکبار را خنثی کنیم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه