فرمانده انتظامی بابل:
سارق اینترنتی ۲۹ میلیون ریالی در بابل دستگیر شد
فرمانده انتظامی بابل از شناسایی و دستگیری سارق اینترنتی 29 میلیون ریال در این شهرستان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا سیدمحسن جعفری فرمانده انتظامی بابل در گفتوگو با خبرنگار بابلنوین، اظهار کرد: در پی مراجعهو شکایت فردی مبنی بر برداشت اینترنتی غیرمجاز از حساب بانکیاش موضوع در دستور کار ماموران و کارشناسان پلیس فتای این شهرستان قرار گرفت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سیدمحسن جعفری فرمانده انتظامی بابل در گفتوگو با خبرنگار, بابلنوین،, بابلنوین, اظهار کرد: در پی مراجعهو شکایت فردی مبنی بر برداشت اینترنتی غیرمجاز از حساب بانکیاش موضوع در دستور کار ماموران و کارشناسان پلیس فتای این شهرستان قرار گرفت.,وی افزود: ماموران پلیس فتا با انجام اقدامات اطلاعاتی و تحقیقات پلیسی موفق شدند متهم به سرقت اینترنتی را شناسایی و با هماهنگی قضایی وی را احضار کنند.
این مسئول ادامه داد: متهم در بازجوییهای فنی بهعمل آمده به بزه انتسابی، دسترسی به اطلاعات حساب بانکی شاکی، فعال کردن رمز دوم کارت عابربانک و برداشت غیرمجاز ۲۹ میلیون اعتراف کرد.
فرمانده انتظامی بابل در پایان گفت: متهم پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضایی شد.
وی افزود: ماموران پلیس فتا با انجام اقدامات اطلاعاتی و تحقیقات پلیسی موفق شدند متهم به سرقت اینترنتی را شناسایی و با هماهنگی قضایی وی را احضار کنند.,
,
,
این مسئول ادامه داد: متهم در بازجوییهای فنی بهعمل آمده به بزه انتسابی، دسترسی به اطلاعات حساب بانکی شاکی، فعال کردن رمز دوم کارت عابربانک و برداشت غیرمجاز ۲۹ میلیون اعتراف کرد.,
,
,
فرمانده انتظامی بابل در پایان گفت: ,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه