رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان بهار تودیع شد

رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان بهار تودیع شد
در حالی که در هفته های اخیر شاهد تغییراتی در مدیران شهرستانی هستیم دومینوی تغییرات این بار به اداره ورزش و جوانان رسید و در اقدامی غیر منتظره علی اصغر بهمنی هرمز از مدیران بومی شهرستان تودیع و کیانوش سلیمانی به عنوان سرپرست این اداره معرفی شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بهارانه، در صورتی که طی چند روز گذشته منعم مدیرکل اداره ورزش و جوانان استان با حضور در شهرستان و بازدید از پروژه های شهرستانی دیداری با فرماندار شهرستان بهار نیز داشته در گزارشی اعلام کرده که قصد جابجایی رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان را دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بهارانه,

بهمنی در گفتگو با خبرنگار ما صحت این خبر را تائید کرده و دلیل این جابجایی را اصرار وی بر توزیع متوازن بودجه عمرانی اعلام کرد.

,

 وی در مورد وجود اختلاف وی با امام جمعه گفت: این جابجایی ربطی به ایشان ندارد و اختلاف نظر  در مورد توزیع بودجه عمرانی ورزشی با دکتر پورمختار  در جلسه برنامه ریزی شهرستان است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه