گزارش تصویری؛

طبیعت بکر و زیبای سرزمین چهارفصل در یک روز بارانی + تصاویر

طبیعت بکر و زیبای سرزمین چهارفصل در یک روز بارانی + تصاویر
یاسوج بعنوان پایتخت چهارفصل ایران وقتی به زمستان نزدیک می شود هوای مه گرفته اش طبع شاعرانه می گیرد و به یقین جذابیت فصل پاییز آن کمتر از خنکای بهار فرح انگیزش نیست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از چهارفصل؛ استان کهگیلویه و بویراحمد به مرکزیت یاسوج بعنوان پایتخت طبیعت ایران دارای جاذبه های گردشگری منحصر بفرد خویش می باشد که سالانه گردشگرانی از تمام نقاط ایران و دیگر کشورهای خارجی ازاین مناطق دیدن می کنند. وجود انبوه درختان بلوط وحشی و مقاوم در سرما و گرمای روزگار به این طبیعت بکر جذابیت خاصی بخشیده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, چهارفصل, چهارفصل, چهارفصل,

کمتر کسی هست که از دیار زاگرس نشین گذر کرده باشد و خاطره ای شیرین از این نگین سرسبز و پوشیده از برف نداشته باشد. امروز عصر لنز دوربین چهارفصل فرصت را غنیمت شمرده و با رفتن به پارک جنگلی یاسوج هوای بارانی و عجین شده با مه گرفتگی را با دنیایی از راز خداوندی به تصویر کشیده است.

,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

انتهای پیام /

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه