مسئول اداره تولیدات گیاهی و دامی جهاد کشاورزی نطنز:
۷۵۰ هکتار از مزارع بادرود زیر کشت گندم و جو می رود
مسئول اداره تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی نطنز، گفت: تمامی ۲۵۰ هکتار سطح زیر کشت گندم در مزارع بادرود انجام می شود و از مجموع ۵۷۰ هکتار سطح زیر کشت محصول جو، ۵۰۰ هکتار آن مربوط به مزارع بادرود و روستاهای اطراف و ۷۰ هکتار از آن مربوط به نطنز است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بهروز کیانوش صبح امروز در گفتگو با آوای نطنز، اظهار کرد: عملیات کاشت مکانیزه و دستی گندم و جو پاییزه از اوایل آبان ماه آغاز شده است و تا پایان آذر ماه ادامه دارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آوای نطنز,مسئول اداره تولیدات گیاهی و دامی جهاد کشاورزی نطنز، افزود: گندم و جو در سطح ۸۲۰ هکتار از مزارع شهرستان نطنز کشت می شود که ۵۷۰ هکتار از آن به کشت جو و ۲۵۰ هکتار از آن به کشت گندم اختصاص می یابد.
,وی تصریح کرد: تمامی ۲۵۰ هکتار سطح زیر کشت گندم در مزارع بادرود انجام می شود و از مجموع ۵۷۰ هکتار سطح زیر کشت محصول جو، ۵۰۰ هکتار آن مربوط به مزارع بادرود و روستاهای اطراف و ۷۰ هکتار از آن مربوط به نطنز است.
,کیانوش اضافه کرد: ارقام امید بخش و سازگار به منطقه گرم و خشگ مثل رقم پیشتاز و افق برای کشت گندم و رقم های ریحان ۰۳، گوهران و زهک برای کشت جو بین کشاورزان توزیع شده است.
,وی بیان کرد: ۸۰ درصد از سطح زیر کشت گندم و جو در مزارع شهرستان به صورت مکانیزه و ۲۰ درصد نیز به صورت دستی انجام می شود.
,مسئول اداره تولیدات گیاهی و دامی جهاد کشاورزی نطنز، خاطر نشان کرد: پیش بینی می شود، در شرایط عادی از هر هکتار سطح زیر کشت گندم چهار تن و از هر هکتار سطح زیر کشت جو، سه هزار و ۵۰۰ کیلو محصول برداشت شود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه