وی با بیان این امر که شهرستان سوادکوه با وجود منابع سرشار معدنی همواره دچار رکود اقتصادی و محرومیت است بیان داشت: باید بودجه های مورد نیاز به پیکره نظام مناطق محروم تزریق شود تا مناطق محروم بتوانند خود را در مسیر اقتصاد مقاومتی قرار دهند.
رضایی با اشاره به بحران بیکاری در شهرستان سوادکوه تصریح کرد: پروژه هایی مانند کک و ذغالشویی باید هرچه سریعتر به بهره برداری برسد، تا اشتغال منطقه ای رونق یابد.
خطیب جمعه زیرآب گفت: بحران کنونی دیگر اجازه آزمون و خطا را به مسئولان نمی دهد، زیرا بیکاری می تواند عواقب تاسف باری را در جامعه کوچکی چون سوادکوه به بار بیاورد.
رضایی خطاب به مسئولان هشدار داد: مسئولان فرادستی بایدهمواره نقطه عطف توجهشان به مناطق محروم باشد زیرا شایسته این نظام نیست که بیکاری و کوران بحران اقتصادی در آن غوغا کند.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه