مدیر جهاد کشاورزی محمودآباد خبر داد

ثبت نام 95 نفر در سایت بهین یاب

ثبت نام 95 نفر در سایت بهین یاب
مدیر جهاد کشاورزی محمودآباد از ثبت‌نام ۹۵ نفر تاکنون برای جذب تسهیلات بانکی در قالب بسته رونق تولید در سامانه بهین یاب خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا احمد صادقی با اشاره به جذب تسهیلات بانکی در قالب رونق اقتصادی در گفت‌وگوبا خبرنگار آوای‌شمال، اظهار کرد: هدف این مدیریت توجه ویژه به برنامه‌ها و طرح‌ها مشاغل خانگی و ایجاد اشتغال همراه با جذب سرمایه و گردش مالی در بخش تولید محصولات کشاورزی می‌باشد، به همین سبب برای جذب تسهیلات بسته رونق تولید در سال‌جاری تاکنون ۹۵ نفر درسامانه بهین یاب به‌مبلغ بیش از ۳۳۵ میلیارد و ۱۰۰میلیون ریال ثبت‌نام نموده‌اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آوای‌شمال,

وی در همین راستا بیان داشت: از این تعداد ثبت‌نام شده‌گان ۶۹ پرونده به‌مبلغ بیش ۲۳۸ میلیارد ۴۶۵ میلیون ریال به سازمان جهاد کشاورزی مازندران ارسال و ۳۷ طرح به‌مبلغ ۱۱۵ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال پس از تأیید کارگروه به بانک عامل معرفی شدند.

صادقی افزود: تاکنون تعداد ۱۲ طرح موفق به دریافت تسهیلات به‌مبلغ 33 میلیون و ۶۰۰ هزار ریال گردیدند.

مدیر جهاد کشاورزی محموآباد در پایان گفت: از صندوق توسعه ملی ۷ طرح برای اخذ تسهیلات به‌مبلغ ۲۶ میلیارد ریال به سازمان جهاد کشاورزی مازندران معرفی که از این تعداد ۴ طرح موفق به اخذ دریافت تسهیلات به‌مبلغ ۱۱ میلیارد ریال شدند.
,
,
,
,
,
,
 
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه