مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان خراسان رضوی خبر داد:

پیشرفت 80 درصدی پروژه شبکه روشنایی شهرک صنعتی بینالود

پیشرفت 80 درصدی پروژه شبکه روشنایی شهرک صنعتی بینالود
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان خراسان رضوی از پیشرفت 80 درصدی پروژه شبکه روشنایی شهرک صنعتی بینالود خبرداد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صنعت8، مسعود مهدی زاده مقدم با بیان اینکه پروژه شبکه روشنایی شهرک صنعتی بینالود 80 درصد پیشرفت داشته است، اظهار کرد: ایجاد زیرساخت‌ها و فراهم کردن امنیت حضور سرمایه‌گذاران برای احداث و راه اندازی واحدهای صنعتی و تولیدی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان، یکی از دغدغه‌های اصلی شرکت شهرک‌های صنعتی استان است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صنعت8,

 

,
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان خراسان رضوی افزود: این پروژه با هزینه‌ای بالغ بر 1 میلیارد  و 557 میلیون ریال در حال انجام است.
,
 
,
 
,
مهدی زاده مقدم عنوان کرد: با اجرای پروژه‌های عمرانی به ویژه برق، وضعیت شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان در حوزه برق‌رسانی، مطلوب خواهد بود.
,
 
,
 
,
وی با تاکید بر کیفیت و کمیت در اجرای پروژه‌های فنی و سرعت در انجام کارها، خاطرنشان کرد: رسالت ما تجهیز و تکمیل زیرساخت‌ها در شهرک‌ها و نواحی صنعتی است و با تکمیل این پروژه فضای کسب و کار در این شهرک بهبود خواهد یافت.
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه