رئیس اداره تبلیغات مراوه تپه:
وحدت، یکی از بزرگترین دستاوردهای ایران اسلامی است
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان مراوه تپه گفت: یکی از بزرگترین دستاوردهای ایران اسلامی برای جهان اسلام، وحدت و اتحاد است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از طوبی گلستان؛ حجت الاسلام حسینعلی امیرشاهی ضمن عرض تبریک و تهنیت بمناسبت سالروز ولادت نبی مکرم اسلام(ص) از منظر اهل سنت و گرامیداشت هفته وحدت، درمصلی نماز جمعه اهل سنت روستای قازانقایه به ایراد سخنرانی پرداخت و اظهار کرد: وحدت مسلمین یک اصل مهم و ضروری جهت حرکت نهضتِ اسلامی علیه طاغوت و سلطه های اشغالگران و استعمارگران است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, طوبی گلستان؛,وی تصریح کرد: از جمله مهمترین عوامل سربلندی و پیروزی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در جهان، عامل وحدت و همگرایی گروه های مذهبی و قومی در ایران اسلامی است.
کارشناس مسائل دینی و مذهبی تاکید کرد: ایران اسلامی با وجود تحریم های شدید اقتصادی، قطع روابط سیاسی برخی دولت ها، جنگ 8 ساله علیه ملت ما به سرکردگی استکبار جهانی اما توانست در خیلی از زمینه ها پیشرفت شگرفت کند و این ممکن نبود مگر با رهبری داهیانه امام خامنه ای(مدظله العالی) و عامل وحدت در ایران اسلامی.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان مراوه تپه وحدت را مهمترین عامل عزت و شکوت دنیای اسلام دانست و خاطر نشان کرد: وحدت مهمترین عامل عزت و شوکت دنیای اسلام و در مقابل نیز ذلت و سرافکندگی در سایه تفرقه و پراکندگی بوجود می آید، همانگونه امام علی(ع) می فرماید«آن اموری که موجب عزت و شوکت امت های گذشته شد، دوری گزیدن از پراکندگی و همت گماشتن و ترغیب یکدیگر به رعایت هم بستگی بود».
حجت الاسلام حسینعلی امیرشاهی در پایان تاکید نمود: یکی از بزرگترین دستاوردهای ایران اسلامی برای جهان اسلام، وحدت و اتحاد بود که به برکت وجود امام راحل(ره) و مقام عظمی ولایت امام خامنه ای(حفظه الله) بوجود آمد.
انتهای پیام/
وی تصریح کرد: از جمله مهمترین عوامل سربلندی و پیروزی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در جهان، عامل وحدت و همگرایی گروه های مذهبی و قومی در ایران اسلامی است.
,کارشناس مسائل دینی و مذهبی تاکید کرد: ایران اسلامی با وجود تحریم های شدید اقتصادی، قطع روابط سیاسی برخی دولت ها، جنگ 8 ساله علیه ملت ما به سرکردگی استکبار جهانی اما توانست در خیلی از زمینه ها پیشرفت شگرفت کند و این ممکن نبود مگر با رهبری داهیانه امام خامنه ای(مدظله العالی) و عامل وحدت در ایران اسلامی.
,رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان مراوه تپه وحدت را مهمترین عامل عزت و شکوت دنیای اسلام دانست و خاطر نشان کرد: وحدت مهمترین عامل عزت و شوکت دنیای اسلام و در مقابل نیز ذلت و سرافکندگی در سایه تفرقه و پراکندگی بوجود می آید، همانگونه امام علی(ع) می فرماید«آن اموری که موجب عزت و شوکت امت های گذشته شد، دوری گزیدن از پراکندگی و همت گماشتن و ترغیب یکدیگر به رعایت هم بستگی بود».
,حجت الاسلام حسینعلی امیرشاهی در پایان تاکید نمود: یکی از بزرگترین دستاوردهای ایران اسلامی برای جهان اسلام، وحدت و اتحاد بود که به برکت وجود امام راحل(ره) و مقام عظمی ولایت امام خامنه ای(حفظه الله) بوجود آمد.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه