در قالب طرح «یامعین الضعفاء» صورت گرفت؛

تشرف 780 سالمند و ناتوان به حرم مطهر رضوی

تشرف 780 سالمند و ناتوان به حرم مطهر رضوی
در قالب طرح «یا معین الضعفاء» طی هفته گذشته 780 سالمند و ناتوان به حرم مطهر رضوی مشرف شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسین راست نژاد در گفت‌وگو با خبرنگارآستان نیوز، با اعلام خبر تشرف 780 سالمند و ناتوان به حرم مطهر رضوی، تصریح کرد: گروهی از اهالی روستای صالح خانی و تقی آبادی جاده سرخس، معلولین و سالمندان سطح شهر مشهد، تربت حیدریه، روستای آزاد منجیر از توابع سبزوار  طی هفته گذشته با هماهنگی های لازم از سوی رابطان به حرم مطهر رضوی تشرف یافتند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آستان نیوز,


رئیس اداره امداد و تسهیلات زائران آستان قدس رضوی در ادامه با اشاره به تشرف 400 نفر از مددجویان سازمان بهزیستی طی این هفته به حرم مطهر رضوی تاکید کرد: زائران در طرح معین الضعفاء توسط رابطین ما در سطح مشهد و شهرستان های اطراف شناسایی می شوند و سالمندان و افرادی که به نحوی قادر به حرکت نیستند و چندین سال است که به حرم مطهر رضوی مشرف نشده اند، زمینه تشرف این عزیزان فراهم می شود.

,
,


وی با اشاره به برنامه های ویژه این تشرف تصریح کرد: قرائت آیات کلام الله مجید، قرائت زیارت مخصوص امام رضا(ع)، اجرای برنامه مرثیه سرایی و مداحی توسط مداحان و ذاکران اهل بیت(ع) و پذیرایی از جمله برنامه‌های است که هنگام تشرف برای زائران به اجرا در آمده است.

,
,


گفتنی است؛ طرح «یا معین الضعفاء» به همت معاونت اماکن متبرکه و با هدف کمک به کم توانان مالی، تشرف سالمندان و معلولان جسمی که توانایی تشرف به بارگاه منور ثامن‌الحجج علی ‌بن ‌موسی‌الرضا(ع) را ندارند، اجرا می‌شود.

,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه