رئیس دانشگاه پیام نور استان کردستان:
کردستان نمونه عینی، عملی و تفاهم متقابل از مذاهب مختلف است
رئیس دانشگاه پیام نور استان کردستان با تاکید بر اینکه کردستان نمونه عینی، عملی و تفاهم متقابل از مذاهب مختلف است گفت: وحدت بین مسلمانان تنها راه مقابله با دشمنان اسلام است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کرددانش،دکتر اسکندر مرادی رئیس دانشگاه پیام نور استان کردستان در گفتگو با خبرنگار کُرددانش اظهار داشت: اینجانب فرا رسیدن هفته وحدت را به تمامی مسلمانان بویژه مردم عزیز و دانشگاهیان استان کردستان و جامعه دانشگاه پیام نور استان کردستان تبریک و تهنیت عرض می نمایم و اذعان می دارم وحدت بین شیعه و اهل سنت کردستان بی نظیر است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کرددانش,,
وی گفت: تأسی از سیره رسول الله (ص) همواره راهگشای مسلمانان در تمامی امور بوده است.
,,
وی افزود: وحدت امت اسلامی و انسجام و همدلی در بین پیروان مذاهب اسلامی همواره توانسته است مسلمانان را از گزند توطئه های دشمنان اسلام مصون دارد لذا باید تأسی از سیره رسول خاتم و تلاش در مسیر تقویت پایه های وحدت امت اسلامی به عنوان راهبردی همیشگی برای همه پیروان مذاهب اسلامی قلمداد شود.
,,
مرادی با یادآور شدن این مهم که وحدت بین مذاهب اسلامی می تواند سد محکمی بر علیه دشمنان باشد و توطئه های آنان را خنثی کند. ادامه داد: به برکت استقرار نظام مقدس اسلامی در ایران شاهد تقویت همدلی و برادری در بین پیروان مذاهب مختلف اسلامی در کشور و زندگی مسالمت آمیز آنان هستیم.
,,
رئیس دانشگاه پیام نور استان کردستان گفت: وحدت یکی از نیازهای اصلی جوامع اسلامی و رمز تعالی روز افزودن برای ملت های مسلمان به شمار می رود.
,,
مرادی اظهار داشت: کردستان نمونه عینی، عملی و تفاهم متقابل از مذاهب مختلف است و خوشبختانه بسترهای لازم برای ترویج و گسترش تقریب مذاهب در استان وجود دارد.
,,
وی افزود: امروزه دشمنان اسلام با راه اندازی مذاهب عجیب و غریب به دنبال ضربه زدن به اسلام و آرمان های امام (ره) هستند و بر تمامی فعالان، مسئولان و دانشجویان واجب است که با بصیرت افزایی این فتنه را نیز همچون گذشته خاموش کنند.
,,
رئیس دانشگاه پیام نور استان کردستان بیان کرد: امروزه به نام اسلام خشونت و وحشیگری ترویج داده می شود و این زنگ خطری برای جهان اسلام است که باید با اتحاد و برادری از ارزش های اسلام همچون گذشته دفاع کنیم.
,,
مرادی یادآور شد: جامعه دانشگاهی باید با آگاهی و دانشی که دارد سد محکمی را در برابر توطئه های دشمنان ایجاد کند و در بین آحاد جامعه بصیرت افزایی را ترویج دهد.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه