مدیرکل آموزشوپرورش استان بوشهر خبر داد؛
مشکل توزیع شیر در مدارس استان مرتفع می شود
مدیرکل آموزشوپرورش استان بوشهر گفت: توزیع شیر در مدارس استان بوشهر و مخصوصاً مدارس دخترانه در دست اقدام است و بهزودی این مشکل برطرف خواهد شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازسپاس؛ ناصر کرمی مدیرکل آموزشوپرورش استان بوشهر صبح امروز در بازدید از مدارس بخش شُنبه و طسوج شهرستان دشتی در جمع خبرنگاران گفت: خوشبختانه با تلاش مسئولین و همکاران در ادارات آموزش استان مشکلی از لحاظ نیروی انسانی و فضای آموزشی در بخش شُنبه و طسوج وجود ندارد و از لحاظ امکانات آموزشی بخش در رتبه رضایت بخشی قرار دارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سپاس؛ ,وی افزود: در برخی از مدارس بخش شُنبه و طسوج کمبود وسایل کمکآموزشی مانند کیتهای آزمایشگاهی و کتب کمکآموزشی وجود دارد که امیدواریم تا پایان سال تحصیلی این مشکلات هم بهطور کامل برطرف شود.
,کرمی با اشاره به کمبود شیر و عدم توزیع آن در برخی از مدارس نیز گفت: توزیع شیر در مدارس استان بوشهر و مخصوصاً مدارس دخترانه در دست اقدام است و به دلیل عدم وجود تولیدی بزرگ شیر برای توزیع در همهی مدارس استان توزیع آن در برخی از مدارس در طول سال امکانپذیر نیست.
,وی خاطرنشان ساخت: کمبود نیروی انسانی که در برخی از شهرهای استان وجود دارد از طرق مختلف در حال جبران است و تنها در سال گذشته 430 نفر از طریق دانشگاه فرهنگیان برای کمبود نیروی انسانی جذب آموزشوپرورش شدهاند.
,کرمی تأکید کرد: استخدام نیرو برای آموزشوپرورش تنها از کانال دانشگاه فرهنگیان صورت میگیرد و امسال هم در دو نوبت جذب و بهکارگیری نیرو برای کمبود نیروی آموزشی صورت میگیرد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه