قول مساعدت نماینده مجلس برای حل مشکل آب شرب کاج
نماینده مردم شهرستان های اردل ،فارسان، کیار و کوهرنگ در مجلس شورای اسلامی به منظور بررسی و پیگیری مشکلات مردم حوزه انتخابیه خود عصر دیروز با حضور مسئولین شهرستانی با اهالی شهر کاج دیدار کردند و قول مساعد برای رفع مشکل آب شرب مردم این شهر را دادند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هفت چشمه، دکتر علی کاظمی نماینده مردم شهرستان های اردل ،فارسان، کیار و کوهرنگ در مجلس شورای اسلامی در دیدار صمیمی با مردم شهر کاج که عصر دیروز با حضور مسئولین شهرستان اردل برگزار شد با اشاره به اینکه همت دولتمردان و حضور گستره مردم در تمام عرصهها مبنی بر حمایت از منویات مقام معظم رهبری موجب خشم دشمنان و در راس آنها آمریکای جهانخوار شده است، افزود: دشمنان ما برای جلوگیری از پیشرفت کشور و نارضایتی مردم تحریمها را رقم زدند، اما به برکت وجود مقام معظم رهبری، بصیرت و بیداری مردم و جوانان بار دیگر شاهد مذلت و خواری دشمنان هستیم.
دکتر کاظمی در این دیدار و ظیفه اصلی نمایندگان مجلس را پیگیری و بررسی مشکلات مردم دانست و افزود:اولویت اول پیگیری مشکلات مناطق محروم می باشد که تمامی مسئولین باید در این راستا از هیچ تلاشی دریغ نکنند.
نماینده مردم شهرستان های اردل ،فارسان، کیار و کوهرنگ در مجلس شورای اسلامی افزود: ما باید باحضور دربین مردم وروستاهای دوردست، خدمت گزاری راتبدیل به خدمت رسانی کرده و دغدغه های مردم را ازنزدیک لمس کنیم.
دکتر کاظمی اظهار کرد: مهمترین مطالبه مردم شهر کاج مشکل آب آشامیدنی می باشد که با تلاش مسئولین با تخصیص آب از چشمه های باغ رستم به زودی مشکل این شهروندان برطرف خواهد شد.
مهمترین مطالبات مردم در این دیدار علاوه بر مشکل آب شرب، ترمیم و بازسازی جاده ها، اشتغال جوانان بوده است که دکتر کاظمی برای پیگیری مطالبات به حق اهالی این شهر و تلاش در جهت حل آنها، قول مساعد داد.
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
,
]
ارسال دیدگاه