رئیس اداره سلامت و تندرستی اداره کل آموزش و پرورش شهرستان های تهران:

برای بیماری HIV تا کنون درمان قطعی پیدا نشده است

برای بیماری HIV تا کنون درمان قطعی پیدا نشده است
رئیس اداره سلامت و تندرستی اداره کل آموزش و پرورش شهرستان های تهران گفت: پیشگیری خیلی بهتر از درمان است، چراکه برای بیماری HIV تا کنون درمان قطعی پیدا نشده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از قرچک آنلاین; همایش پیشگیری از بیماری ایدز برای دانش آموزان پایه یازدهم آموزش و پرورش قرچک با حضور مربیان و مسئولان در کانون ملائک برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قرچک آنلاین, ; همایش پیشگیری از بیماری ایدز برای دانش آموزان پایه یازدهم آموزش و پرورش قرچک با حضور مربیان و مسئولان در کانون ملائک برگزار شد.,

الهه حسن پور رئیس اداره سلامت و تندرستی اداره کل آموزش و پرورش شهرستان های تهران در این همایش اظهار داشت: ایدز باعث بوجود آمدن ضعف عمده در دستگاه ایمنی بدن می شود و این امر منجر به کاهش توانایی بدن در مقابله با عفونت ها و توانایی سرکوب سلول های غیر طبیعی همچون سلول های سرطانی می شود.
وی گفت: ویروس ایدز سلول های ایمنی موجود در خون (لنفوسیت ها) و سلول های ایمنی موجود در بافت ها مانند مغز استخوان، طحال، کبد و گره های لنفاوی را درگیر می سازد. این سلول ها در تولید پادتن برای مقابله با بیماری ها و سرطانها نقش دارد.
حسن پوربا اشاره ویروس بیماری ایدز سندرم حاد نقص ایمنی است بیان کرد: ویروس مستقیم به سلول های ایمنی بدن حمله کرده و داخل لنفوسیتها شده و ژن خود را جایگزین ژن آن می کند؛ که در این حالت لنفوسیت ها به جای تکثیر خود، این ویروس را در بدن تکثیر می کنند.
وی با اشاره به قانون ۹۰۹۰۹۰ بیان کرد: با این قانون تحول عظیم در بخش سلامت خواهیم بود و وزارت بهداشت در این راه قدم های بزرگی برداشت است.

,
,
,
,


رئیس اداره سلامت و تندرستی اداره کل آموزش و پرورش شهرستان های تهران تاکید کرد: بیماری ایدز یکی از بیماریهای ویروسی واگیردار است که واکسن و دارو ندارد و ویروس ایدز به تدریج قدرت دفاعی بدن را کم می کند بطوریکه انسان مبتلا حتی در مقابل بیماریها و یا عفونت های خیلی سبک هم نم یتواند مقاومت کند در نتیجه از بین خواهد رفت و پیشگیری خیلی بهتر از درمان است، چراکه برای بیماری HIV تا کنون درمان قطعی پیدا نشده است. 
وی ابتلا به ایدز را به جوانان و نوجوانان هشدار داد و گفت: HIV نزدیک به 50 درصدِ احتمالِ ابتلا به ویروس را در سنین جوانی و نوجوانی است و با تحقیق که توسط وزیر بهداشت صورت گرفته مادران باردار مورد آزمایش قرار می گیرند تا از ابتلا فرزندان به بیماری ایدز جل گیری شود.
حسن پور با اشاره به راه های عدم انتقال بیماری ایدز، بیان کرد: ویروس ایدز از طریق تماس های عادی مثل کارکردن با یکدیگر، هم صحبت شدن، همسفر بودن، دست دادن، بوسیدن، روابط اجتماعی مثل سوار شدن در اتوبوس و تاکسی سرایت نم یکند؛ ویروس ایدز از طریق استفاده از حمام عمومی، استخر و توالت، لباس، پوشاک، پتو و رختخواب قابل انتقال نمی باشد؛ عطسه، سرفه و نیش حشرات نمی تواند باعث انتقال آلودگی به شخص سالم شود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: برای ارتقای آگاهی و دانشِ آحادِ جامعه و بویژه جوانان در زمینه مسایل بهداشتی و سلامتی بیماری ایدز از رفتارهای پرخطر اجتناب ورزیده و آگاهانه رفتار کنیم.

, ,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه