17 آذر ماه؛

چوخه کاران کشور در جام «پلیس و وحدت» با هم به رقابت خواهند پرداخت

چوخه کاران کشور در جام «پلیس و وحدت» با هم به رقابت خواهند پرداخت
رئیس انجمن چوخه تربت‌جام خبر داد: چوخه کاران کشور در جام «پلیس و وحدت» در 17 آذر ماه با هم به رقابت خواهند پرداخت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جام روز، حبیب حسینی در جمع خبرنگاران از برگزاری جام «پلیس و وحدت»  برای چوخه کاران کشور خبر داد و گفت: چوخه کاران در روز جمعه هفدهم آذرماه ۹۶ ساعت ۸ صبح در جام به مناسبت گرامیداشت هفته وحدت به مصاف هم می‌روند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جام روز,

 

,

وی ادامه داد: رقابت‌های کشوری کشتی باچوخه «جام پلیس و وحدت» به همت اداره ورزش و جوانان- هیئت ورزش روستایی و بازی‌های بومی محلی- انجمن کشتی باچوخه و حمایت و همکاری ویژه فرمانده انتظامی شهرستان تربت‌جام برگزار که از شبکه ورزش و شبکه خراسان رضوی پخش می‌شود.

,

 

,

رئیس انجمن چوخه تربت‌جام بیان داشت: چوخه کاران کشور این رقابت‌ها برابر آخرین مقررات انجمن کشتی باچوخه کشور در اوزان ۶۶-، ۷۴-، ۸۴-، ۹۶- و ۹۶+ برگزار که علاوه بر اعطای حکم قهرمانی و مدال، جوایز نقدی نفرات برتر اول تا سوم در اوزان ۶۶- به ترتیب؛ ۵۰۰، ۴۰۰ و ۳۰۰ هزار تومان، وزن ۷۴-، ۸۴-، ۹۶- به ترتیب؛ ۸۰۰، ۶۰۰ و ۴۰۰ هزار تومان و در وزن ۹۶+ کیلوگرم نیز یک‌میلیون و ۸۰۰ و ۶۰۰ هزار تومان در نظر گرفته‌شده که به فنی‌ترین و بااخلاق‌ترین چوخه کار حکم و جام اهدا می‌شود.

,

 

,

حسینی به الزامی بودن کارت بیمه ورزشی و کارت شناسایی معتبر عکس‌دار در هنگام وزن‌کشی تاکید کرد و افزود: وزن‌کشی این پیکارها در روز پنج شنبه شانزدهم آذرماه در سالن ورزشی وحدت شهرستان از ساعت ۱۷ تا ۲۲ عصر بوده و روز اجرای مسابقه به‌هیچ‌عنوان وزن‌کشی نیست.

,

 

,

وی بیان کرد: چوخه کاران می‌بایست در روز مسابقه لباس چوخه آستین‌دار، شلوارک چوخه استاندارد و شال آبی و قرمز به همراه داشته باشند.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه