مدیر جهاد کشاورزی محمودآباد خبر داد
قلعوقمع ۲۹ مورد تفکیک بنای غیرمجاز در محمودآباد
مدیر جهاد کشاورزی محمودآباد از تخریب بنای غیرمجاز در بیش از ۲۵ هزار مترمربع زمینهای کشاورزی این شهرستان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا احمد صادقی در حاشیه تخریب ساخت و ساز غیرمجاز، در گفتوگویی با خبرنگار آوای شمال، اظهار کرد: در راستای اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون اصلاح قانون حفظ اراضی زراعی و باغها برابر دستور دادستان به همراه اکیپ اجرای حکم به اتفاق نماینده دادستان، کارشناس بنیاد مسکن و اکیپ گشت ۱۳۱ در روستاهای کرچک نوایی، زنگیکلای هرازپی، ناصرآباد، گالشپل، لامیزده و بولیده از توابع بخش مرکزی این شهرستان نسبت به اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ اقدام شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آوای شمال,وی افزود: در روستای کرچکنوایی در سطح ۲۰۰ مترمربع بصورت تفکیک بود که عملیات تخریب انجام شد.
مدیر جهاد کشاورزی محمودآباد تغییر کاربری غیرمجاز در روستای ناصرآباد در سطح ۲۰ هزار مترمربع بصورت تفکیکی و همچنین روستای بولیده در سطح ۳ هزار و ۲۰۰ مترمربع با دو قطعه بنای نیمه کاره را اعلام کرد.
صادقی ادامه داد: مدیریت جهاد کشاورزی این شهرستان در این عملیات ۲۵ هزار و ۴۰۰ متر مربع از زمینهای تغییرکاربری داده شده را آزادسازی و به چرخه تولید بازگرداندند.
این مسؤول تصریح کرد: جهاد کشاورزی با هرگونه ساخت و ساز غیرمجاز در زمینهای کشاورزی که منابع تامینکننده امنیت غذایی جامعه را تهدید کند طبق قانون برخورد خواهد کرد.
صادقی خاطرنشان کرد: هرگونه ساختوساز در حوزه کشاورزی ممنوع بوده مگر این که مجوز قانونی از سوی مراجع ذیصلاح صادر شده باشد.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
,
ارسال دیدگاه