مدیرکل هواشناسی استان ایلام:
برف و باران ایلام را فرا می گیرد
مدیرکل هواشناسی استان ایلام از ورود توده جدید بارشی به این استان از اواخر هفته جاری خبر داد که بارندگی هایی به شکل برف و باران را به دنبال خواهد داشت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ یوسف شیخ الملوکی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: فعالیت این توده بارشی در استان طولانی نخواهد بود و از عصر پنجشنبه آغاز و تا عصر جمعه تداوم دارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبرنگار مهر,وی ادامه داد: در این مدت کاهش محسوس دما تا حدود صفر درجه روی خواهد داد.
,مدیرکل هواشناسی ایلام تاکید کرد: این توده با بارش هایی همراه خواهد بود که امیدواریم تا حدودی کاهش بارندگی در ماه های گذشته را جبران کند.
,شیخ الملوکی وزش باد به نسبت شدید را نیز از دیگر تبعات ورود این توده بارشی عنوان کرد، ضمن اینکه ورود توده رقیق گرد و غبار نیز طی روزهای یاد شده دور از انتظار نیست.
]
ارسال دیدگاه