مدیر آموزشگاه استثنایی تربیت بانه:

خدمات توانبخشی بهزیستی جوابگوی نیازهای معلولین در بانه نیست

خدمات توانبخشی بهزیستی جوابگوی نیازهای معلولین در بانه نیست
مدیر آموزشگاه استثنایی تربیت بانه با انتقاد از خدمات توانبخشی بهزیستی گفت : خدمات توانبخشی بهزیستی جوابگوی نیازهای معلولین در بانه نیست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  آرباباخبر، رحمان یونسی پیش از ظهر امروز در مراسم بزرگداشت روز جهانی معلولین شهرستان بانه که در سالن اجتماعات اداره ارشاد و فرهنگ اسلامی این شهر برگزار شد؛ با اشاره به مشکلات معلولین در شهرستان بانه اظهار داشت: معلولین با مشکلات عدیده ای در شهرستان بانه مواجه هستند که مشکلات آنها را دو چندان کرده است.

وی با اشاره به خدمات محدود و ناچیز بهزیستی در حوزه توانبخشی برای معلولین گفت: خدمات توانبخشی بهزیستی در حوزه کاردرمانی، گفتار درمانی و فیزیوتورابی جوابگوی نیازهای معلولین در بانه نیست.

یونسی همچنین با اشاره به سرانه کم بهزیستی برای معلولین گفت: این سرانه به حدی کم و ناچیز است که نمی تواند نیازهای اولیه آنها را هم تامین کند بطوریکه والدین معلولان به این موضوع همواره معترض هستند.

مدیر آموزشگاه استثنایی تربیت بانه، در ادامه بیکاری و وجود محدودیت های استخدامی را از دیگر مشکلات و دغدغه های مهم معلولین در بانه برشمرد و از بیگلری نماینده مردم شهرستان های سقز و بانه خواست تا با مطرح کردن مشکل استخدامی معلولین در مجلس ساز و کارهای استخدام هر چه بیشتر معلولین و کاستن محدودیت های موجود در این حوزه را که موجب استقلال این قشر در جامعه می شود را فراهم سازد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آرباباخبر،,
,
,
,
,
,
,

یونسی همچنین با اشاره به وجود مشکلاتی در حوزه مناسب سازی معابر از اعضای شورا و شهرداری بانه هم درخواست کرد تا در راستای مناسب سازی معابر شهری که مشکلاتی در تردد معلولان ایجاد کرده است تلاش کنند.

,

وی از شهردار و اعضای شورای سابق بانه در حوزه مناسب سازی مدرسه استثنایی تربیت بانه هم تقدیر کرد و گفت: با همت شهردار سابق  بخش زیادی از محوطه این آموزشگاه مناسب سازی شده است و امیدواریم شهردار جدید نیز در این حوزه کمک کار مدرسه و آموزش و پرورش باشند.

,

یونسی گفت: توجه به مشکلات و مسائل معلولین نباید فقط ختم به یک روز خاص و مناسبت باشد بلکه بایستی توجه به این مشکلات و تلاش برای حل آنها بایستی در طول سال مد نظر مسئولین باشد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه