رئیس اداره حفاظت محیط زیست بروجن خبر داد؛

حضور ۸۵ هزار پرنده مهاجر در تالاب های بروجن

حضور ۸۵ هزار پرنده مهاجر در تالاب های بروجن
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان بروجن گفت: در حال حاضر 85 هزار قطعه پرنده مهاجر در تالاب های بین المللی گندمان و چغاخور حضور دارند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مرتضی منصوری در گفتگو با کلار ضمن بیان این که در حال حاضر 85 هزار پرنده مهاجر در تالاب های گندمان و چغاخور حضور دارند، گفت: این پرندگان شامل گونه‌های آبزی و کنارآبزی مانند چنگر‌ها، لک لک‌ها، کشیم بزرگ و کوچک، حواصیل‌ها، اگرت، اکراس، خروس کولی، انواع اردک‌ها، درنا‌های خاکستری و مرغابی‌ها هستند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کلار,

وی همچنین گفت: امسال نسبت به سال‌های گذشته تعداد پرندگان کنارآبزی حفاظت شده مانند انواع اگرت‌ها و حواصیل‌ها در دو تالاب گندمان و چغاخور افزایش یافته است.
,
,

منصوری از افزایش آمار مکتوب تعداد پرندگان مهاجر نسبت به سال گذشته خبر داد و گفت: این افزایش آمار مربوط به کم بودن روزهای بادی طی سال جاری، بهبود وضعیت محیطی برای آمارگیری و خشک شدن تالاب‌ها و آبگیر‌ها در استان‌های اطراف است.

,

وی اضافه کرد: این پرندگان در مسیر مهاجرت خود از سیبری، ترکیه و کشور‌های شمالی به سمت خلیج فارس تا آخر فصل زمستان و یخ زدن کامل آب در تالاب‌ها لانه‌گزینی می‌کنند.

,

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان بروجن گفت: از اوسط مهرماه آب مازاد زمین‌های کشاورزی منطقه به دو تالاب گندمان و چغاخور منتقل شده و این دو تالاب در وضعیت مناسبی قرار دارند.

انتهای پیام/

,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه