معاون وزیر بهداشت:
همه امکانات پزشکی به جز دیالیز در شهر سرپلذهاب فعال است
معاون وزیر بهداشت و درمان گفت: همه امکانات پزشکی به جز دیالیز در شهر سرپل ذهاب فعال است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بازی دراز، ایرج حریرچی در حاشیه افتتاح بیمارستان موقت در سرپل ذهاب گفت: بیمارستان موقت شهدای سرپل ذهاب ۵۰ تخت بستری مشتمل بر ۶ بخش و قابل گسترش به ۱۶ تخت سرپایی دیگر دارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازی دراز،,وی افزود: دو اتاق عمل مجهز، ۴ تخت ICU و CCU، تخت زایمان به تعداد ۸ عدد و با امکانات کامل در این بیمارستان فعال است.
,معاون درمان وزارت بهداشت تصریح کرد: در شهر سرپل ذهاب سنوگرافی، سیتی اسکن، رادیولوژی و اکوکاردیوگرافی فعال شده است و روزانه به ۴۰۰۰ هزار مراجع سرپایی سرویس می دهیم.
,وی ادامه داد: بخش دیالیز ما هنوز در سرپل ذهاب فعال نشده است و کلینیک تخصصی نیز دو هفته دیگر افتتاح خواهد شد.
,وی گفت: به امکانات قبلی بازگشته ایم ولی مدعی نیستیم که مشکلی نداریم چون میزان نیاز مردم بعد از زلزله بیشتر شده است.
]
ارسال دیدگاه