مادر جانش را فدای فرزند کرد/ عروسی عزا شد
در یک حادثه تلخ رانندگی یک مادر فداکار حین نجات فرزند خردسالش جان خود را از دست داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از سبلانه ، شب جمعه بخش کورائیم شهرستان نیر شاهد حادثه ای تلخ و ناگوار بود که قلب های بسیاری را جریحه دار کرد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا،, سبلانه,در این حادثه ناگوار که در نزدیکی روستای مهماندوست از توابع بخش کورائیم به وقوع پیوست مادر فداکاری که به ناگهان متوجه حرکت کودک خردسالش به سمت جاده ای که یک خودرو پرشیا به سرعت در حال عبور از آن است می شود برای نجات فرزندش به سرعت به سمت او حرکت کرده ولی متاسفانه حین تلاش برای نجات کودک و کنار کشیدن او از جاده، خودرو پرشیا سر می رسد و پس از برخورد شدید با مادر و کودک آنها را به کنار جاده پرتاب می کند.
,پس از این تصادف دلخراش حاضرین در محل حادثه مادر و کودک خردسالش را با خودروهای شخصی به بیمارستان فاطمی اردبیل اعزام کرده اما متاسفانه به دلیل شدت جراحات هر دوی آنها جان خود را از دست می دهند.
,این حادثه تلخ زمانی روی داد که یک کاروان عروسی در حاشیه جاده کورائیم به اردبیل در حال شادی بودند و به دلیل غفلت خانواده، کودک به سمت جاده حرکت کرده و این اتفاق تلخ روی می دهد.
,لازم به دکر است جاده ارتباطی کورائیم از جمله مسیرهای غیر استاندارد و حادثه خیز شهرستان نیر است و هر از چند گاهی شاهد وقوع چنین حوادث تاسف باری در آن هستیم.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه