دبیر فراکسیون قرآن مجلس:

بودجه فعالیت‌های قرآنی بسیار ناچیز است

بودجه فعالیت‌های قرآنی بسیار ناچیز است
دبیر فراکسیون قرآن مجلس شورای اسلامی گفت: در سه سال گذشته مبلغ 600میلیارد تومان برای فعالیت های قرآنی تخصیص یافته که رقم ناچیزی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ زهرا سعیدی مبارکه دبیر فراکسیون قرآن مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار آفتاب ری، اظهار داشت:  انس با قرآن برکات بی‌شماری برای جامعه ما به ارمغان می‌آورد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زهرا سعیدی مبارکه دبیر فراکسیون قرآن مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار , آفتاب ری, ، اظهار داشت:  انس با قرآن برکات بی‌شماری برای جامعه ما به ارمغان می‌آورد.,

وی با بیان اینکه بودجه فعالیت‌های قرآنی، ناچیز است، ابراز کرد: در سه سال گذشته مبلغ 600میلیارد تومانی که برای فعالیت های قرآنی تخصیص یافت بسیار رقم پایینی بوده است. 

,

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس بیان کرد: از هر استانی یک نفر نماینده را به عنوان رابط بین استان و مجلس قرار داده ایم که این واسطه‌ها کمک خواهند کرد خیلی از مواردی که قرار است در استانها اجرایی شود، پیگیر کننده باشند و بنوانند در فراکسیون مطرح کنند. 

,

سعیدی مبارکه ادامه داد: من در جلسه هفته گذشته فراکسیون پیشنهاد دادم اگر بودجه های مصوب، اختصاص پیدا نمی کند، بودجه بصورت درصدی باشد یعنی درصدی از بودجه وزارتخانه ها صرف فعالیت های قرآنی بشود و رابطین استانی آن را پیگیری و به فراکسیون گزارش بدهند. 

,

وی تصریح کرد: با وزیر آموزش پرورش جلساتی برگزار کردیم و یک سری کمیته‌ها تشکیل شد به نظرم این موضوع موثر خواهد بود و باید این فرهنگسازی و ترویج فعالیت های قرآنی را در مهدهای کودک و مدارس نهادینه بکنیم چرا که آموزش در دوران کودکی تاثیرگذاری بیشتری دارد. 

,

دبیر فراکسیون قرآن مجلس با بیان اینکه تخصیص سال گذشته رقم خوبی نبود، گفت: با توجه به عمل نشدن به برخی وعده ها در خصوص اختصاص بودجه های قرآنی، اذعان می کنم آنگونه که شایسته این کتاب الهی و نظام مقدس جمهوری اسلامی است در حق قرآن فعالیت‌های فراگیری انجام نمی‌شود و در این زمینه کوتاهی شده است. 

,

سعیدی مبارکه با تاکید بر نظارت قوی تصریح کرد: در آینده نزدیک با پیگیری‌های مواردی که صورتجلسه می‌شود و همچنین نظارت برای اجرایی شدن بودجه تخصیصی درصدی از وزارتخانه‌ها و با گزارش گیری قوی شاهد اثرگذاری های خوبی خواهیم بود. 

,

وی خاطرنشان کرد: کتاب آسمانی نیازی به پیگیری ما ندارد قرآن خیلی نورانی تر از آن است که نماینده مجلس برای آن قدمی بردارد ما اگر قدمی برمی داریم برای آرامش خودمان است. 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه