رفع قطعی تلفن مردم روستای عرب قاری حاجی
قطعی تلفن مردم روستای عرب قاری حاجی، بعد از ۳ روز برطرف شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از راه اترک، صبح امروز یکی از شهروند خبرنگاران راه اترک در تماس با ما گفت: سه روز است که تلفن مردم این روستا قطع شده و ما نمی توانیم با کسی ارتباط برقرار نماییم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, راه اترک,مهندس رجبعلی خطیبی، رئیس اداره مخابرات شهرستان مراوه تپه در همین خصوص به خبرنگار راه اترک گفت: موضوع قطع بودن تلفن همراه، همین امروز در ساعت 8 صبح به بنده اطلاع داده شده و مابالافاصله، برای حل مشکل عازم منطقه شدیم و مشکل قطعی تلفن همراه منطقه را حل کردیم.
,خطیبی در خصوص علت قطع بودن تلفن همراه عرب قاری حاجی گفت: علت قطع بودنتلفن همراه، کارت دکل تلفن بوده که سوخته بود.
,وی از مردم به خصوص شورا و دهیاران روستاها خواست در این خصوص با خود وی تماس بگیرند تا امورات آنها در اسرع وقت پیگیری شود.
,خطیبی گفت: تلفن وی همیشه فعال است و وی پاسخگوی مشکلات مردم می باشد.
,شهرستان مرزی مراوه تپه در استان گلستان قرار دارد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه