جاده مرگ باز هم حادثه ساز شد؛

جان باختن پنج نفر در تصادف جاده کاشمر به شادمهر

جان باختن پنج نفر در تصادف جاده کاشمر به شادمهر
در یک حادثه تلخ رانندگی در جاده کاشمر به شادمهر هفت نفر کشته و زخمی شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کاشمربصیر در برخورد شدید یک دستگاه خودروی پراید با یک خودروی پژو پارس در جاده کاشمر به شادمهر متأسفانه پنج نفر جان خود را از دست داده و 2 نفر نیز مجروح شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کاشمربصیر,

در این حادثه که شامگاه شنبه هجدهم آذرماه رخ داد خودروی پراید که از سمت شادمهر درحال حرکت به سمت کاشمر بود با خودروی پژوپارس برخورد کرده و متأسفانه هر سه سرنشین پراید که اعضای یک خانواده بودند جان خود را از دست دادند و دو نفر از سرنشینان پژوپارس نیز در این حادثه جان باختند.

,

همچنین دو نفر از سرنشینان پژو مجروح شده که برای درمان به بیمارستان تربت حیدریه منتقل شدند.

,

همچنین ساعاتی قبل از این حادثه نیز برخورد یک پیکان وانت با یک خودروی مزدا منجر به مجروح شدن رانندگان هر دو خودرو شد.

,

لازم به یادآوری است که حدود یک ماه پیش نیز در حادثه‌ای مشابه یک پدر و پسر در برخورد یک دستگاه پراید با کامیون، جان خود را در این جاده از دست دادند.

,

شایان ذکر است که جاده 55 کیلومتری کاشمر به شادمهر یکی از گذرگاه‌های حادثه‌خیز استان خراسان رضوی است که هر از چند گاهی با وقوع حادثه‌ای تلخ در این محور منجر از دست دادن جان جمعی از هموطنان و داغدار شدن خانواده‌های زیادی در کاشمر می‌شود.

,

موضوع تعریض این جاده خطرآفرین سالیان متمادی است که به یکی از خواسته‌ها و مطالبات اصلی مردم کاشمر تبدیل شده و مسئولان نیز بارها بر پیگیری و اجابت این خواسته تأکید کرده‌اند ضمن اینکه از سال 94 عملیات تعریض 6 کیلومتر و از سال گذشته نیز عملیات تعریض 9 کیلومتر ابتدایی این جاده آغاز شده است ولی متأسفانه با پیشرفت کند و کمبود اعتبارات مواجه می‌باشد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه