واکنش پاپ فرانسیس به خشونت‌های عراق

واکنش پاپ فرانسیس به خشونت‌های عراق
پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک‌های جهان از خشونت علیه اقلیت‌های عراق ابراز انزجار کرد و گفت که فرستاده وی فردا (دوشنبه) به بغداد سفر خواهد کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، ایسنا به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، پاپ در جریان مراسم دعای امروز (یکشنبه) در واتیکان گفت: اخبار رسیده از عراق ما را در بهت و حیرت فرو برده است. هزاران تن از مردم از جمله مسیحیان به اجبار از منازلشان رانده شده‌اند، کودکان پس از فرار از تشنگی جان داده‌اند و زنان به اسارت درآمده‌اند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,  به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، پاپ در جریان مراسم دعای امروز (یکشنبه) در واتیکان گفت: اخبار رسیده از عراق ما را در بهت و حیرت فرو برده است. هزاران تن از مردم از جمله مسیحیان به اجبار از منازلشان رانده شده‌اند، کودکان پس از فرار از تشنگی جان داده‌اند و زنان به اسارت درآمده‌اند.,
رهبر کاتولیک‌های جهان از جامعه جهانی درخواست کرد تا راه‌حلی سیاسی برای پایان این جرایم بیابد.
, رهبر کاتولیک‌های جهان از جامعه جهانی درخواست کرد تا راه‌حلی سیاسی برای پایان این جرایم بیابد.,
 
,
کاردینال فرناندو فیلونی، سفیر واتیکان در بغداد در جریان جنگ عراق قرار است فردا برای اعلام همبستگی با مسیحیان به این کشور سفر کند.
,
 
,
انتهای پیام/
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه