logo
یک‌شنبه 26 مهر 1405 | یکشنبه 18 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  2. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  3. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  4. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  5. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  6. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  7. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  8. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  9. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  10. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  11. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  12. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  13. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  14. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  15. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  16. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  17. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  18. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  19. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  20. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟

قاچاق شیشه به شمال در پوشش پیک موتوری

قاچاق شیشه به شمال در پوشش پیک موتوری
قاچاقچی حرفه ای پایتخت که تحت پوشش پیک موتوری اقدام به انتقال مواد مخدر از طریق شرکت های تعاونی مسافربری پایانه غرب به شهر های شمالی کشور می کرد، از سوی پلیس تهران بزرگ دستگیر شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از پایگاه خبری پلیس، در پی دریافت گزارش و شکایات مردمی مبنی بر اینکه فرد و یا افرادی ضمن تحوبل بسته های مشکوک کارتن به انبار شرکت های تعاونی مسافربری تحت پوشش پیک موتوری اقدام به قاچاق مواد مخدر و مشروبات الکلی می کنند، پرونده ای در این رابطه تشکیل و به صورت ویژه در دستور کار ماموران کلانتری 209 پایانه غرب قرار گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


سرگرد محمود مالمیر رییس کلانتری 209 پایانه غرب در تشریح جزییات این خبر گفت: به دنبال این موضوع آموزش های لازم در خصوص ارسال و دریافت مواد مخدر و مشروبات الکلی در قالب بسته بندی های کارتنی به مسوولان انبار و شرکت های مسافربری ارایه و تحقیقات پلیسی از سر گرفته شد.

وی افزود: تحقیقات ادامه یافت تا اینکه در ساعت 18 و 30 دقیقه، دوازدهم مرداد ماه بر حسب اعلام کارکنان یکی از شرکت های مسافربری مبنی بر کشف یک بسته مشکوک به مواد مخدر، ماموران این کلانتری بلافاصله در محل حاضر و به بررسی موضوع پرداختند.

رییس کلانتری 209 پایانه غرب گفت: این بررسی های پلیسی حکایت از آن داشت که فردی به هویت ˈارسلانˈ با مراجعه به انبار تعاونی، یک بسته را جهت ارسال به شهرستان رشت تحویل داده که روی بسته شماره موبایل فرد گیرنده و فرستنده درج شده است.

این مقام مسوول انتظامی افزود: از آنجایی که بسته مشکوک به نظر می رسید ماموران اقدام به بازگشایی آن کرده و موفق شدند یک عدد ظرف پلاستیکی حاوی مقدار 200 گرم مواد مخدر از نوع شیشه که به صورت ماهرانه جاسازی شده بود را کشف کنند.

سرگرد مالمیر تاکید کرد: ماموران با تحقیقات پلیسی و با شگردی خاص موفق شدند فرستنده بسته را به ترمینال کشانده و او را در اقدامی غافلگیرانه دستگیر و به کلانتری انتقال دهند.

وی افزود: در کلانتری مشخص شد که ارسلان (فرستنده بسته مشکوک) تحت پوشش پیک موتوری مواد مخدر را از این طریق به استان های شمالی کشور منتقل می کرده و در آنجا به فروش می رسانده است.

گفتنی است، در این رابطه پرونده ای تشکیل و متهم جهت بررسی بیشتر و کشف سایر جرایم به اداره مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ منتقل شد.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه