رئیس مجلس شورای اسلامی در قم:

تجار قم و چین جاده ابریشم را احیا خواهند کرد

تجار قم و چین جاده ابریشم را احیا خواهند کرد
رئیس مجلس شورای اسلامی در حاشیه مراسم افتتاحیه نمایشگاه استان گنسوی چین در قم با ابراز خوشحالی از برگزاری این نمایشگاه گفت: این نمایشگاه زمینه‌ساز احیای جاده ابریشم و افزایش تجارت بین قم و چین است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی فرهنگ نگار، علی لاریجانی با اشاره به اینکه این نمایشگاه زمینه‌های تجارت با چین را معرفی می‌کند اظهار داشت: ازاین‌پس تجار قم و چین می‌توانند به‌طور مستقیم باهم ارتباط داشته باشند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, پایگاه اطلاع رسانی فرهنگ نگار,

وی ایران و چین دو کشور باتجربه در زمینه تجارت دانست و تصریح کرد: این دو کشور از دیرباز با یکدیگر روابط تجاری داشته‌اند تا جایی که در سال‌های اخیر این روابط ازنظر کمیت و کیفیت رشد چشمگیری داشته و اگر به تاریخ بنگریم، جاده ابریشم نماد این سابقه درخشان است.

,

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی ضمن اشاره به اینکه برگزاری این‌گونه نمایشگاه‌ها در آینده برای استان قم مایه پیشرفت در تمامی زمینه‌ها است، افزود: در ملاقات‌های اخیر که با مسئولین چین داشته‌ایم، آن‌ها علاقه‌مند ایجاد روابط در زمینه‌های مختلف با ایران و استان قم هستند و ما هم از این موضوع استقبال می‌کنیم.

,

شایان‌ذکر است نمایشگاه سرمایه‌گذاری استان گنسوی چین در پی سفر اخیر استاندار قم به کشور چین و خواهرخواندگی استان‌های قم و چین برپاشده است.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه