اخبار داغ

گفتگوی خواندنی با دانش آموز پژوهنده برتر کشور در البرز؛

لزوم ارائه ایده به سرمایه گذار و حمایت مالی از دانش آموزان پژوهنده کشور

لزوم ارائه ایده به سرمایه گذار و حمایت مالی از دانش آموزان پژوهنده کشور
آنچه در ادامه می خوانید گفتگویی است با دانش آموز دبیرستان استعداد درخشان شهید سلطانی آموزش و پرورش ناحیه یک کرج، که به عنوان دانش آموز پژوهنده برتر کشور انتخاب شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از «تیتریک»، البرز به واسطه کثرت مراکز علمی طی سال های اخیر به عنوان قطب علم و فناوری کشور نامگذاری شد، لقبی که می توان گفت با وجود دانش آموزان و استعدادهای برتر علمی شایسته این استان بوده و همواره پژوهشگران با کسب مقام های کشوری و بین المللی توانسته اند در ارتقا آن گام های موثری بردارند. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیتریک,
 
,
علی راشدی دانش آموز پیش دانشگاهی دبیرستان استعداد درخشان شهید سلطانی آموزش و پرورش ناحیه یک کرج از جمله پژوهشگرانی است که به واسطه ساخت و طراحی سیم ساز تار با نانو صفحات گرافن رتبه پژوهنده برتر دانش آموزی کشور را به خود اختصاص دهد همراه با 21 دانش آموز برگزیده جشنواره پژوهش و فناوری لوح تقدیر خود را از وزیر آموزش و پرورش دریافت کند. 
,
 
,
وی که 18 سال داشته و در رشته ریاضی تحصیل می کند درباره روند مطالعات و فعالیت های پژوهشی خود به خبرنگار تیتریک گفت: از اول دبیرستان مطالعات پژوهشی را به صورت جدی انجم دادم و 4 سال با شرکت در کلاس های پژوهش سرای معلم تحقیقات و پژوهش های خود را در زمینه نانو تکنولوژی و استفاده از این فناوری در ارتقا کیفیت محصولات داخلی و رفع مشکلات در این راستا دنبال کردم. 
, تیتریک ,
 
,
راشدی با اشاره به ارائه چندین طرح در زمینه کامپیوتر و علوم اجتماعی افزود: یک اختراعم با این مضمون که سیم ساز تار را با صفحات گرافن طراحی کرده ام ثبت شده و با نوشتن مقاله های پژوهشی مختلف و ارائه آنها توانستم حائز مقام های بین المللی و کشوری شوم. 
,
 
,
علی راشدی: لزوم ارائه ایده به سرمایه گذار و حمایت مالی از دانش آموزان پژوهنده کشور/ با طراحی سیم ساز تار با نانو صفحات گرافن مدال طلای اختراعات کانادا را کسب کردم
, علی راشدی: لزوم ارائه ایده به سرمایه گذار و حمایت مالی از دانش آموزان پژوهنده کشور/ با طراحی سیم ساز تار با نانو صفحات گرافن مدال طلای اختراعات کانادا را کسب کردم,
 
,
این دانش آموز که اختراعش مدال طلای اختراعات کانادا را از آن خود کرده و طرحش با عنوان کنترل پذیر نمودن فوتونیک کریستال های دو بعدی بر پایه نانو گرافن به واسطه کنترل پذیر نمودن گاف فوتونی آنها برگزیده کشور سوئیس شده است اظهار داشت: کسب عنوان دانش آموز پژوهنده برتر کشور برای من موجب افتخار است و این مهم لطف خدا بوده و امیدوارم در آینده با ارتقا سطح فعالیت هایم در عرصه پژوهشی بتوانم افتخاراتی را برای کشورم در مسابقات بین المللی کسب کنم. 
,
 
,
راشدی علاقه اش را برای ادامه تحصیل در دانشگاه در رشته مهندسی کامپیوتر یا مهندسی مکانیک عنوان کرد و افزود: در صورت کسب رتبه بهتر گرایش بیشتری به سمت مهندسی مکانیک دارم چرا که زمینه فعالیت در این رشته بسیار گسترده بوده و امکان طرح ایده و فعالیت بیشتر است. 
,
 
,
وی اظهار داشت: برنامه ام این است که پس از کنکور بیشتر و جدی تر روی فعالیت های پژوهشی متمرکز شوم و مقالاتم را در ژونال های بین المللی به چاپ برسانم و اختراعاتی که در دست ساخت است ثبت کنم. 
,
 
,
راشدی با تاکید بر اینکه حضور در رقابت های بین المللی مستلزم حمایت مالی است اظهار داشت: اصلی ترین دغدغه دانش آموزان پژوهنده این است که پس از عملیاتی کردن طرح و ایده آن را برای سرمایه گذاران و حضور در مسابقات داخلی و بین المللی به نمایش بگذارند و البته این مهم هزینه بر است چرا که هزینه شرکت در هر مسابقه بین المللی 500 الی یک هزار دلار هزینه داشته و دغدغه بزرگی پیش روی دانش آموزان پژوهنده خواهد بود. 
,
 
,
وی تصریح کرد: انجام آزمایش های لازم درباره طرح و کسب تاییده ها نیازمند آزمایشگاه های مجهز و کادر علمی مناسب در استان هاست و البرز از سطح علمی بالایی برخوردار بوده و طی سالهای اخیر جایگاه ویژه ای بدست آورده است و با وجود پژوهشگراهای خوبی همچون معلم که برای دانش آموزان وقت گذاشته و ارزش قائل می شوند موفقیت های بیشتری از آن خود کرده است. 
,
 
,
راشدی حمایت دستگاه ها را زمینه ساز پیشرفت دانش آموزان استان البرز عنوان کرد و گفت: سطح کار پژوهشی در مدارس کشور بالا بوده و ایران طی سالهای اخیر یکی از کشورهایی است که بیشترین نرخ رشد علمی را در کشورهای جهان داشته و در زمینه نانوتکنولوژی جز 10 کشور برتر دنیاست. 
,
 
,
وی با اشاره به اینکه دانش آموزان عالم و فرزانه ای در عرصه های علمی کشور فعالیت دارند و ارائه یک کار خوب با این سطح علمی سخت خواهد بود افزود: پژوهش به معنی حل کردن یک مشکل از مشکلات اطراف ماست و در مرحله اول باید یک مشکل کاربردی را شناسایی کرد و با تحقیق،  پژوهش، تلاش و پویندگی راه حلی برای آن ارائه داده و با استفاده از پشتکار آن را ساخت و مشکل را حل کرد چرا که شیرازه اصلی پژوهش رفع یکی از مشکلات پیرامون ما خواهد بود.
,
 
,
راشدی اظهار داشت: وجود معلمان و مدیری کوشا در دبیرستان استعداد درخشان شهید سلطانی ناحیه 1 کرج موجب شده است به لحاظر درسی در سطح عالی باشم چرا که مدیر و معلمان با تلاش بی وقفه ای گام های موثری در زمینه پژوهش و درسی دانش آموزان بر می دارند و البته دانش آموز پژوهنده به کسی گفته می شود که علاوه بر کار پژوهشی بتواند در زمینه امور فرهنگی، هنری، درسی و ... موفق باشد و تک بعدی پیش نرود.
,
 
,
علی راشدی: لزوم ارائه ایده به سرمایه گذار و حمایت مالی از دانش آموزان پژوهنده کشور/ با طراحی سیم ساز تار با نانو صفحات گرافن مدال طلای اختراعات کانادا را کسب کردم
, علی راشدی: لزوم ارائه ایده به سرمایه گذار و حمایت مالی از دانش آموزان پژوهنده کشور/ با طراحی سیم ساز تار با نانو صفحات گرافن مدال طلای اختراعات کانادا را کسب کردم,
 
,
وی تصریح کرد: خواسته ام از مسئولین حمایت مادی، روحی و انگیزشی از دانش آموزان پژوهنده است چرا که گوش فرادادن مسئول پژوهش استان به ارائه طرح و گفتن یک خدا قوت می تواند موجب دلگرمی ما برای تلاش بیشتر شود. 
,
 
,
راشدی با اشاره به اینکه شرکت در مسابقات، ساخت ایده و طرح هزینه های بالایی داشته و خانواده ها قادر به تامین این هزینه ها نخواهند بود گفت: از پدر و مادرم به واسطه کمک های بی دریغشان تشکر می کنم چرا که در این مسیر پر فراز و نشیب امکانات لازم را برای من فراهم کردند و از مدیر دبیرستان دکتر جمالی که استاد راهنماهای خوبی را برای دانش آموزان پژوهنده انتخاب می کنند و با تلاش بی وقفه زمینه را برای هموار کردن مسیر فراهم خواهند کرد قدردانی می کنم.
,
 
,
این دانش آموز پژوهنده در خاتمه ضمن تقدیر از دکتر ملکی، استاد راهنمایش به واسطه کمک در روش تحقیق و فراهم کردن اطلاعات علمی خاطر نشان داشت: پژوهش سرای معلم ناحیه 1 کرج به واسطه مدیریت خوبی که دارد با پشتکار فراوان طرح های دانش آموزان را حمایت کرده و تا لحظه آخر کنار آنها خواهد بود تا طرح خود را در مسابقات داخلی و بین المللی شرکت دهند. 
,
 
,
شایان ذکر است علی راشدی علاوه بر فعالیت پژوهشی در حوزه هنری و ادبی نیز دستی بر آتش دارد و تا کنون 50 شعر در قالب های مختلف سروده و به صورت حرفه ای سه تار و تار می نوازد.
,
 
,
 
,
 
,
انتهای پیام/
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه