رییس شورای شهر برازجان:

مردم از شورا راضی هستند

مردم از شورا راضی هستند
رییس شورای شهر برازجان گفت: اعضای شورای شهر مشکلی با همدیگر ندارند اما در این بین بعضی از افراد تصمیم دارند از آب گل آلود ماهی بگیرند و کارشکنی کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل "سپاس"رییس شورای اسلامی شهر برازجان در جلسه رسیدگی به مشکلات شهر برازجان که در سالن جلسات سازمان تاکسیرانی و اتوبوس رانی شهر برازجان به منظور رسیدگی به مطالبات و مشکلات شهروندان برازجانی برگزار شد، اظهار داشت: تا این لحظه مردم از شورای شهر کنونی راضی هستند و اعضای مشکلی با همدیگر ندارند اما در این بین بعضی از افراد تصمیم دارند از آب گل آلود ماهی بگیرند و کارشکنی کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, "سپاس",

مهدی نیکنام در ادامه صحبت های خود در خطاب به این افراد تاکید کرد: در این بین گاهی آب گل آلود نمی شود و یا اصلا ماهی وجود ندارد که اینجاست هدف آنان به سنگ می خورد و به آنان باید گفت که هیچ زمانی هوای ماهی گرفتن به سرشان نزند.

,

, ,


 نیکنام تکریم ارباب رجوع چه در شورا و چه در شهرداری اقلیت های ما است که در این بین با استفاده از پیشنهادات سازنده تمام تلاش خود را برای بهتر شدن شهر انجام می دهیم.

,
,

وی افزود: ما در این مدت با ورود به محلات مختلف از نزدیک با مشکلات مردم بحث و به تلاش شده تا آنان را برطرف کنیم که هنوز نیز تلاش حود را ادامه می دهیم.

,

رئیس شورای شهر برازجان با اشاره به اینکه تسریع در حل مشکلات زیربنایی در حوزه شهری فقط به رابطه متقابل شهرداری و شورای شهر بستگی ندارد، بیان داشت: هدف اصلی شورای شهر تامین رضایت مردم در کنار توسعه شهر بوده که عامل اصلی برای اعتمادسازی است، لذا برخی موارد با اهمیت از عوامل و اقدامات اصلی اعضای شورا است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه