رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان اردل:

آغاز طرح نظارت بر بازار شب یلدا در اردل

آغاز طرح نظارت بر بازار شب یلدا در اردل
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان اردل از آغاز طرح نظارت بر بازار شب یلدا در این شهرستان با هدف کنترل قیمت ها و حمایت از حقوق مصرف کنندگان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سعید محمدی رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان ارد در گفت و گو با خبرنگار هفت چشمه با اشاره به آغاز طرح بازرسی و نظارت ویژه اصناف در آستانه شب یلدا، گفت: در این طرح 5 نفر از بازرسان اصناف شهرستان  بر بازار شب یلدا در شهرستان اردل نظارت ویژه دارند.
 
محمدی در خصوص بازرسی‌های ویژه اصناف در آستانه شب یلدا، اظهار داشت: با نزدیک شدن به شب یلدا و همچنین افزایش تقاضای برخی از کالاها، این مدیریت با نظارت 5 نفر از بازرسان اصناف در راستای پیشگیری از افزایش غیرمنطقی قیمت‌ها، طرح تشدید بازرسی و نظارت را در سراسر شهرستان برگزار می‌کند.
 
وی با اشاره به اینکه گران‌فروشی و درج نکردن قیمت دو  تخلف شایع در بازار کالاهای هدف در این طرح است، تاکید کرد: بازرسان اصناف شهرستان در این بازرسی‌ها با گران‌فروشی، کم‌فروشی، درج نکردن قیمت، صادر نکردن فاکتور، برخورد می‌کنند.
 
وی هدف از اجرای این طرح را جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت‌ها و برخورد با تخلفات احتمالی، نظارت بر رعایت نرخ‌های تعیین شده برای این کالاها اعلام کرد و افزود: طرح تشدید نظارت و کنترل بازار با هدف نظارت بر روند عرضه اقلام از جمله انواع میوه، آجیل، شیرینی و اقلام مخصوص شب یلدا از 26 آذر تا اول دی ماه در شهرستان اجرا می‌شود.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان اردل ادامه داد: بازرسان اصناف شهرستان در قالب تیم‌های محسوس و نامحسوس با حضور در بازار، با پایش عرضه اقلام ضروری در بازار، با هرگونه تخلف صنفی برخورد قانونی لازم را انجام می‌دهند و با تشکیل پرونده، متخلفان هر صنف را به اداره تعزیرات حکومتی شهرستان معرفی می‌کنند.

محمدی گفت: تمام صنوف و مراکز عرضه موظفند با نصب اتیکت بر روی کالاها و درج نرخ‌نامه انواع خدمات، صدور فاکتور رسمی از سوی واحدهای صنفی برای مشتریان، رعایت نرخ‌های مصوب با درصد سود قانونی را رعایت کنند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هفت چشمه,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه