نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی:
اساس و محور ارتباط در دین اسلام گفتگو است
نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی گفت: اساس و محور ارتباط در دین اسلام گفتگو است و تمامی ائمه معصومین (ع) باب گفت و گو و ارتباط را با دشمنان قبل از بروز هر جنگی باز می کردند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اروم نیوز، حجت الاسلام و المسلمین سید مهدی قریشی امروز در نشست علمی تخصصی فرهنگ تعایش و گفتگو که در پردیس دانشگاه ارومیه برگزار شد، اظهار داشت: مسئله تعایش و گفتگو و ارتباط بین جوامع و فرق مختلف در دین اسلام از زوایای مختلف مورد بررسی قرار گرفته است و بهترین تعبیر را خداوند در قرآن کریم با بیان اینکه گرامی ترین شما نزد خداوند باتقواترین شماست، بیان می کند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اروم نیوز,وی، با بیان اینکه محبوبترین انسانها کسانی هستند که به دیگران نیکی کنند، افزود: روایات معصومین (ع) بیانگر این است که مردم همه عیال الله و خانواده خدا هستند که این را در دعاهای ماهخ رمضان در آن دعاهای عام و جهان شمول میبینیم که در برگیرنده همه مردم جهان است.
,نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی و امام جمعه ارومیه، با بیان اینکه باید بخاطر انسان بودن افراد آنان را مورد کرامت خود قرار دهیم، تاکید کرد: در قرآن کریم در مورد پیروان ادیان الهی با بیان لطیفی آمده که ای پیامبر به اهل کتاب بگو بیایید خداوند را عبادت کنیم و برای او شریک قائل نشویم که تعبیر جامعی است و همه ادیان الهی را در بر می گیرد.
,حجت الاسلام قریشی، اذعان داشت: در اسلام اساس و محور ارتباط گفتگو بوده و جایی دیده نشده که پیامبر یا معصومین(ع) قبل از جنگ با دشمنان با آنان گفتگو نداشته باشند، که در ابتدا با تعامل آغاز شده و اگر عناد کردند همگی به این قائلند که باید دفاع کرد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه