فرماندار محمودآباد:

۶۶ درصد محمودآبادی‌ها کارت ملی هوشمند دریافت کردند

۶۶ درصد محمودآبادی‌ها کارت ملی هوشمند دریافت کردند
فرماندار محمودآباد گفت: از ابتدای سال‌جاری تا کنون 54 هزار و 500 کارت ملّی هوشمند در شهرستان محمودآباد صادر و تحویل شهروندان گردید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا  یحیی یوسف‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار آوای‌شمال، اظهار کرد: با توجه به پایان اعتبار کارت‌های ملی قبلی کلیه شهروندان باید با مراجعه به پایگاه اینترنتی WWW.NCR.IR و ثبت‌نام و اخذ نوبت نسبت به دریافت کارت ملی جدید اقدام کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آوای‌شمال,

وی افزود: شهرستان محمودآباد بر اساس سرشماری سال ۱۳۹۵ دارای ۱۰۱ هزار و ۳۳۸ نفر جمعیت می‌باشد که از این تعداد ۸۲ هزار و ۸۴ نفر واجد شرایط دریافت کارت ملّی هوشمند در این شهرستان هستند.

رئیس شورای ثبت وقایع حیاتی شهرستان محمودآباد ادامه داد: ۴ مرکز در محمودآباد و سرخ‌رود با ظرفیت ثبت نام ۳۰۰ نفر در روز آماده ارائه خدمات به شهروندان هستند و روزانه ۲۰درصد از واجدین شرایط به مراکز ثبت‌نام مراجعه می‌کنند.

فرماندار محمودآباد در پایان گفت: تاکنون ۶۶درصد جمعیت شهرستان کارت ملی هوشمند دریافت کرده‌اند و ۳۰هزار نفر باقی مانده و باید تا پایان اسفند ماه سال‌جاری نسبت به دریافت کارت ملی هوشمند اقدام کنند.
,
,
,
,
,
,
 
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه