logo
یک‌شنبه 26 مهر 1405 | یکشنبه 18 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  2. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  3. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  4. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  5. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  6. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  7. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  8. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  9. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  10. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  11. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  12. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  13. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  14. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  15. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  16. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  17. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  18. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  19. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  20. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟

راه‌اندازی کانون ازدواج در دانشگاه‌ها

راه‌اندازی کانون ازدواج در دانشگاه‌ها
معاون فرهنگی و سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها گفت: در تلاشیم کانون‌هایی را با حضور اساتید و افراد مجرب برای ازدواج دانشجویان و اساتید مجرد در دانشگاه‌ها ایجاد نماییم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از ایسنا، حجت‌السلام ‌و المسلمین میر مجید سید قریشی در نشستی پیرامون طرح ملی ازدواج دانشجویی «همسفر تا بهشت» از ثبت‌نام دوره‌های جدید طرح "همسفر تا بهشت " در مهرماه امسال خبر داد و افزود: ثبت‌نام این طرح با شروع سال تحصیلی جدید انجام شده و از بهمن‌ماه امسال با سفر زوج‌های جوان به مشهد مقدس آغاز می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


وی با اشاره به برگزاری هفدهمین دوره طرح همسفر تا بهشت در مشهد ادامه داد: در این دوره 30 هزار زوج ثبت‌نام و نزدیک به 25 هزار زوج شرکت کردند.

وی با اشاره به فعالیت برخی از سایت‌های همسریابی در کشور عنوان کرد: برخی از این سایت‌ها فعالیت‌های خوبی دارند و برخی دیگر از آن‌ها باید آسیب شناسی‌ شود.

قریشی دانشگاه‌ها با اشاره به طرح ضیافت اندیشه، افزود: این طرح در تابستان‌ها توسط نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های کشور برگزار می‌شود و زمینه‌ساز اتفاقات بسیار خوبی در فضای دانشجویی است.

وی افزود در ماه رمضان 6000 استاد دانشگاه شرکت کردند که تا پایان تابستان این تعداد به 10 هزار نفر افزایش می‌یابد.

قریشی گفت: طرح ضیافت فعالان فرهنگی دانشجو با حضور 14 هزار دانشجو فعال فرهنگی در دو دوره کلاس‌های مجازی و حضوری برگزار شد که این دانشجویان و به بررسی دغدغه‌های فرهنگی دانشگاه خود پرداختند.

وی با تاکید بر این که نظر رهبر معظم انقلاب بر توجه به کرسی‌های آزاداندیشی دانشجویی است، عنوان کرد: اساس کرسی‌های دانشجویی خود دانشجویان هستند که دانشگاه‌ها و دستگاه‌های مختلف باید به این امر، توجه جدی داشته باشند.

معاون فرهنگی و سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها گفت: افرادی که می‌توانند در این زمینه فعالیت کنند، پا پیش گذارند؛ به رغم آمار رو به افزایش طلاق در جامعه، میزان طلاق در ازدواج‌های دانشجویی کمتر از 2 درصد است.

قریشی با بیان اینکه «میزان طلاق در ازدواج‌های دانشجویی زیر 2 درصد است» اظهار کرد: طی 17 دوره برگزاری مراسم ازدواج دانشجویی، آمار ازدواج سه تا پنج سال گذشته به ثبت احوال ارائه و مشخص شد؛ به رغم آمار رو به افزایش طلاق در جامعه میزان طلاق در ازدواج‌های دانشجویی کمتر از 2 درصد است.

وی افزود: موفقیت و پایداری ازدواج‌های دانشجویی مرهون برکت شروع زندگی در کنار مضجع منور رضوی و نیز آموزش‌های ارایه شده در طی مراسم ازدواج در مشهد مقدس است.

معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها خاطرنشان کرد: ازدواج در دوران دانشجویی تاثیر منفی بر روند درسی دانشجویان نمی‌گذارد بلکه در افزایش آرامش آن‌ها تاثیرگذار است.

قریشی گفت: خانواده‌ها باید در مسائل اقتصادی به جوانان کمک کنند.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه