سرپرست ایستگاه شماره یک آتشنشانی گلبهار خبر داد؛
عملیات موفق پاکسازی سیلندر اکسیژن آغشته به روغن در گلبهار+ تصاویر
سرپرست ایستگاه شماره یک آتشنشانی گلبهار گفت: عملیات پاکسازی سیلندر اکسیژن آغشته به روغن در گلبهار با موفقیت انجام شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سر آتشنشان علی میری در گفتوگو با ندای چناران، از انجام موفقیتآمیز عملیات پاکسازی سیلندر اکسیژن آغشته به روغن در یک کارگاه شن شویی واقع در حومه شهر گلبهار خبر داد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای چناران,,
سرپرست ایستگاه شماره یک آتشنشانی گلبهار اظهار داشت: طی تماس تلفنی متصدی کارگاه شن شویی در گلبهار، آلوده شدن یک فقره سیلندر اکسیژن به روغن براثر سهلانگاری یکی از کارگران، به ۱۲۵ گلبهار اطلاع داده شد.
,,
وی ادامه داد: با توجه به آغشته بودن شیر سیلندر به روغن، هرلحظه خطر انفجار سیلندر اکسیژن براثر فعلوانفعالات شیمیایی وجود داشت لذا مأموران آتشنشانی با فوریت، جهت پاکسازی روغن از اطراف شیر و متعلقات آن به محل حادثه اعزام شدند.
,,
میری که فرماندهی شیفت اعزامی را بر عهده داشت، خاطرنشان کرد: جهت جلوگیری از خسارات جانی، از ورود افراد تا شعاع ۵۰۰ متری محیط جلوگیری شد و با کمک خداوند و دانش و تجربه فنی کارکنان آتشنشانی، سیلندر بهصورت ایمن از محل خارج و به فضای باز منتقل شد و عملیات پاکسازی آن با موفقیت انجام شد.
,,
سرپرست ایستگاه شماره یک آتشنشانی گلبهار با اشاره به از خودگذشتگی آتش نشانان مشغول عملیات،بیان داشت: شعاع موج انفجار سیلندر اکسیژن در صورت انفجار زیاد بوده و تا شعاع 200 متری خطر پرتاب ترکشهای سیلندر (که از جنس فولاد است) وجود دارد که در صورت موفقیتآمیز نبودن عملیات، خسارات جانی و مالی فراوانی ایجاد میشد.
,

,

,

, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه