عضو شورای شهرصالحیه:
احداث پروژه فاضلاب شهری صالحیه درحال پیگیری است
عضو شورای شهرصالحیه گفت: طی برگزاری نشست مشترک کمیسیون حقوقی و عمران شورای شهرصالحیه، پیگیریاحداث فاضلاب شهری در دستور کار قرار گرفت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا بهنقل از پایگاه خبری تحلیلی بهارستانه، نشست مشترک کمیسیون حقوقی و عمران شورای شهرصالحیه به ریاست میثم بابائی رئیس کمیسیون حقوقی و باحضور سیدمحمد واقفی، گنجی، خدایاری، دهقان و خلج اعضای کمیسیون در محل جلسات ساختمان شورای شهر برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری تحلیلی بهارستانه,میثم بابائی عضو شورای شهرصالحیه در حاشیه این نشست با اشاره به اخذ تصمیمات موثر در جلسه برگزار شده، بیان داشت: در این نشست به نارسائیهای کیفی آب نیز پرداخته شد و هماهنگیهای مناسبی در همین راستا میان حاضرین در جلسه فراهم آمد.
,وی باتاکید بر مشکلات ناشی از نبود فاضلاب شهری در صالحیه، تصریح کرد: از جمله نتایج مثبت این نشست می توان به احداث فاضلاب شهری در صالحیه اشاره کرد که پیگیریهای لازم در این راستا درحال انجام شدن می باشد.
,عضو شورای شهرصالحیه همچنین به اینکه احداث فاضلاب شهری در محدودههای مجاور آغاز گردیده است، اشاره کرد و گفت: خواسته جدی ما از اداره آبفاء و سایر نهادهای ذیصلاح اجرای پروژه فاضلاب شهری در صالحیه می باشد.
,وی با بیان اینکه مسئولان شهری از نگرانیهای شهروندان شهرصالحیه آگاهی کامل دارند، اظهار داشت: در بحث احداث فاضلاب شهری از کمترین کمک به نهادها ذیصلاح برای انجام پروژه فروگذار نخواهیم بود، تاگامی دیگر در خدمت به شهروندان شهرصالحیه برداشته شود.
,بابائی درپایان باتوجه به اینکه اولویت مجموعه مدیریت شهری خدمت به شهروندان است، افزود: تمام تلاش خود را برای پیشرفت شهرصالحیه و خدمت به شهروندان انجام می دهیم چراکه این امر وظیفه اصلی شورای اسلامی شهر و شهرداری در هر شهری می باشد، که رضایت شهروندان را جلب کند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه