معاون پرورشی آموزش وپرورش شهرستان سرایان:

نام آوران ایران اسلامی شاگردان مکتب قرآنند

نام آوران ایران اسلامی شاگردان مکتب قرآنند
معاون پرورشی آموزش وپرورش شهرستان سرایان گفت: امروز افتخار ایرایان اسلامی اینست که فخرآفرینان این سرزمین شاگردان مکتب قرآن هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدرضا بهرامی معاون پرورشی آموزش وپرورش شهرستان سرایان پیش از ظهر امروز در گفت‌وگو با سرایان بیدار گفت: نام آوران و فخرآوران این سرزمین شاگردان مکتب قرآن اند و رهبر کبیر انقلاب حضرت امام خمینی (ره) نیز می فرمایند:« ما مفتخریم که پیرو مذهبی هستیم که می خواهد حقایق قرآنی را که سراسر آن از وحدت بین مسلمین بلکه بشریت دم می زند از مقبره های نجات داده و به عنوان بزرگترین نسخه نجات دهنده بشر از بندهایی که بر پای و دست و قلب و عقل او پیچیده است و او را به سوی فنا و نیستی و بردگی و بندگی طاغوتیان می کشاند، نجات دهد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سرایان بیدار,

وی افزود:درشهرستان سرایان، توجه به فرهنگ اصیل و غنی قرآنی و مذهبی در 100 درصد مدارس نماز جماعت اول وقت برگزار می گردد. و تنها شهرستانی است که بالغ برنود درصد دانش آموزان ابتدایی و متوسطه آن قرآنی هستند.

,

معاون پرورشی آموزش وپرورش سرایان اظهارکرد: فعالیت دارالقرآن های نور و ثامن الحجج(ع) کانون های فرهنگی و تربیتی بعثت ، شهدا و موسسات قرآنی باعث شده است تا بوستانی قرآنی و سرسبز تر و شاداب تر از هر سال طراوت خاصی به فضاهای آموزشی دهد.

,

بهرامی گفت: حافظان دانش آموزی و فرهنگی ، قاریان خوش صوت قرآن ، خطابه خوانان توانمند و .... همه از محصولات بوستان قرآنی شهرستان هستند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه