معلولیت محدودیت نیست؛

نمایشگاه نقاشی توانمند ملایری برپا شد/تصاویر

نمایشگاه نقاشی توانمند ملایری برپا شد/تصاویر
نمایشگاهی از آثار نقاشی مژگان عبدالمالکی هنرمند ناشنوا و توانای ملایری در مجتمع فرهنگی وهنری افتتاح شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ملایری‌ها؛  رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ملایر صبح امروز در جریان بازدیداز این نمایشگاه اظهار داشت: این نمایشگاه نشانة تلاش، پشتکار و ذوق هنری این هنرمند است که می تواند الگوی ارزشمندی برای سایر جوانان باشد.
غلامرضا جمالی زاده  افزود: خانم عبدالمالکی، هنرمند فارغ التحصیل دانشگاه علمی کاربردی فرهنگ و هنر همدان با معدل 20/19 رشته نقاشی است که در این نمایشگاه، تعداد 29 اثر خود را در موضوعات مختلفی مانند طبیعت، حیوانات و انسان؛ با استفاده از تکنیک رنگ روغن و سبک رئالیسم بر روی بوم و کاغذ به معرض نمایش گذاشته است.
وی عنوان کرد: پرداختن به کارهای هنری توسط افراد معلول در رشته های متفاوت، قدم مثبت و مهمی است که آنها ضمن بروز و ظهور خلاقیت خود، می توانند توانایی و استعدادهای خود را به دیگران نشان دهند.
جمالی زاده با دعوت از همه همشهریان برای بازدید از این نمایشگاه، گفت: استقبال و حمایت اقشار مختلف مردم از آثار و اجراهای هنری معلولان، نقش بسزایی در پویایی و ترغیب و ایجاد ایجاد انگیزه بیشتر در بین آنان خواهد شد.
علاقمندان به هنر نقاشی می توانند جهت بازدید از این نمایشگاه تا 6  دیماه ، صبح ها از ساعت 8 تا 14 به مجتمع فرهنگی و هنری ملایر واقع در شهرک ولیعصر(عج) ـ میدان قائم  مراجعه کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ملایری‌ها,
,
,
,
,

 

,

, ,

, ,

 

,

, ,

, ,

, ,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه