رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری جوین:
تخریب منابع طبیعی آلودگی هوا را تشدید می کند
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری جوین گفت: آلودگی هوا، گرد و غبار و ریزگردها یکی از مشکلاتی است که تخریب منابع طبیعی آن را تشدید می کند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عباسعلی کیانی فرد رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری جوین در گفت و گو با آل نور اظهار داشت: طبیعت دارای امکانات بسیاری است که تداوم زندگی بشر وکلیه ی موجودات بر روی زمین وابسته به آن است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آل نور,,
وی افزود: آنچه به عنوان منابع طبیعی از آن یاد می شود منابع تجدید شونده ای هستند که عمدتا به خاک، گیاه، درخت و آب محدود می شود.
,,
کیانی فرد ۲۵ درصد ارزش مراتع و جنگل ها را تولید علوفه دانست و گفت: مابقی تاثیر جنگل ها و مراتع در زمینه حفظ آب و خاک، جلوگیری از آلودگی هوا، تولید اکسیژن و ضد عفونی کنندگی هوا است.
,,
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری جوین با اشاره به نقش رسانه ها در آگاه کردن مردم برای حفاظت از منابع طبیعی، تصریح کرد: نبود مدیریت صحیح و بهره برداری بی رویه را از عوامل بروز مشکلات منابع طبیعی است.
,,
وی یادآورشد: آلودگی هوا، گرد و غبار و ریزگردها یکی از مشکلاتی است که تخریب منابع طبیعی آن را تشدید می کند.
,,
کیانی فرد ادامه داد: در برخی مواقع فعالیت های عمرانی تعدادی از دستگاه ها و معادن نیز باعث تخریب جنگل ها و مراتع شده است.
,,
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری جوین در پایان با بیان اینکه منابع طبیعی در زندگی ما تأثیر بسزایی دارد، گفت: هم زمان با رسیدگی شعب ویژه مستقر در مرکز استان به اعتراضات مردم نسبت به اجرای مقررات منابع طبیعی؛ کمیسیون رفع تداخلات اراضی در شهرستان جوین فعال شد.
,,
انتهای پیام/
,,
,
,
, ]
ارسال دیدگاه