نایب رییس اتاق بازرگانی گرگان:

دولت باید در امر مجوز واردات کالاهایی که در کشور تولید می شود، تجدید نظر کند

دولت باید در امر مجوز واردات کالاهایی که در کشور تولید می شود، تجدید نظر کند
نایب رییس اتاق بازرگانی گرگان با بیان این مطلب که صدور مجوز واردات برخی محصولات باید بررسی شود اظهار کرد: دولت می بایست درصدد رفع مشکلات مربوط به مواد اولیه کارخانجاتی باشد که محصولات را در داخل کشور تولید میکند نه اینکه مجوز واردات دهد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کاسب امین؛ "امیر یوسفی" نایب رییس اتاق بازرگانی گرگان در انتقاد به صدور مجوز واردات نخود فرنگی، ذرت شیرین، سیب زمینی نیم پخت از طریق سازمان توسعه تجارت عنوان کرد: صدور این قبیل مجوز ها می بایست مورد بررسی قرار گیرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کاسب امین, کاسب امین,

وی اظهار کرد: در حال حاضر کارخانجاتی که به روشIQF این محصولات را در کشور تولید می نمایند فقط با 20 در صد ظرفیت کار می کنند.

,

نایب رییس اتاق بازرگانی گرگان تصریح کرد: دولت نیز می بایست درصدد رفع مشکلات مربوط به مواد اولیه این کارخانجات تلاش نماید.

,

"یوسفی" در پایان خاطر نشان کرد: با واردات بیش از نیاز بازار این محصولات، کشاورزان و تولید کنندگان با مشکل عدم خرید و کاهش غیر اصولی قیمت مواجه خواهند شد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه