وضعیت زندگی اسفناک پیرزن سالخورده در روستای اروج کندی چالدران + تصاویر
نزدیک سه ماه است ناچارا به روستا آمده ام و بعلت نداشتن سرپناهی در این خانه ویران سکونت می کنم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نوای چالدران، زندگی پیرزن تنهای در وستای اروج کندی بخش آواجیق چالدران در خانه مخروبه ای بدون در و پنجره در این سرمای سخت زمستان حکایت از آن دارد که وضعیت داخل آن خانه پر از آب است و زندگی در آن بسیار طاقت فرساست .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نوای چالدران,پیر زن تنها در گفتگو با نوای چالدران گفت : نزدیک سه ماه است ناچارا به روستا آمده ام و بعلت نداشتن سرپناهی در این خانه ویران سکونت می کنم که قبلا پیش دخترم بودم که از سرپرستی بنده خودداری کردند و مرا از خانه شان بیرون راندند که مجبورا به روستا آمده ام و هیچ کس مسئولیت نگهداری بنده را به عهده نمیگیرند.
,کل زندگی اش در آن مخروبه یک اطاق است و فاقد سرویس سرویس بهداشتی و حمام می باشد و فقط یکی از همسایه هایش یکی دو وعده در روز برایش غذای ساده ای می آورد.
,همچنانکه در تصاویر ذیل مشاهده میکنید درب بیرونی اطاق فقط با یک پتو و درب شکسته ای فلزی که به پتو تکیه داده ، پوشانده شده است.
,لازم بذکر است دیروز توسط یکی از خیرین جوان چالدرانی لولای درب را جوشکاری نموده و یک لامپ عجالتا از همسایه اش جهت روشنایی به داخل اطاق پیرزن مظلوم و مهربان وصل نموده است.
,این است قصه تلخ و پر از رنج زندگی پیرزن سالخورده در آن خانه مخروبه ای که بیشتر از سه ماه است در آنجا سکونت دارد و بر روی زمین سرد می خوابد.
,البته لازم به ذکر است بعد از انتشار این خبر در فضای مجازی با دستور محمد مهدی شهریاری استاندار آذربایجان غربی، بخشدار منطقه دشتک و مسئولین بهزیستی چالدران جهت بررسی و کمک رسانی به محل اعزام شدند.
,

,

,

,

,

,

, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه