رئیس گروه بهبود کیفیت و فرآوری آبزیان شیلات خبرداد:
افزایش ارزش صادرات آبزیان در هرمزگان
استان هرمزگان از ابتدای سال تا کنون شاهد افزایش ارزش صادرات آبزیان به میزان 15درصد نسبت به مدت مشابه سال پیش بوده است .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از پایگاه خبری هرمز ،امانی زاده، رئیس گروه بهبود کیفیت و فرآوری آبزیان شیلات هرمزگان گفت : امسال 4 هزار و 200 تن آبزی به ارزش 14 میلیون و 600 هزار دلار صادر شد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, ایگاه خبری هرمز,,
افزایش سطح زیر کشت آبزیان از هزار و 713 هکتار به دو هزار و 100 هکتار از دلایل افزایش صادرات است.
,,
امانی زاده افزود : یال اسبی ، گربه ماهی ، مارماهی ، ماهی مرکب و میگوی پرورشی از آبزیانی بودند که امسال به کشورهای ایتالیا ، چین ، ویتنام ، تایلند ، هنگ کنگ و کشورهای حاشیه خلیج فارس صادر شدند.
,,
وی تصریح کرد : تا پایان سال 15 هزار تن آبزی از هرمزگان صادر می شود که این مقدار نسبت به مدت مشابه سال پیش 10 درصد افزایش را نشان می دهد .
,,
35 واحد فرآوری در استان با فرآوری آبزیان زمینه صادرات را فراهم می کنند.
,,
رئیس گروه بهبود کیفیت و فرآوری آبزیان شیلات هرمزگان ادامه داد : از سال 91 ، هرمزگان رتبه نخست صادرات آبزیان را در کشور به خود اختصاص داده است و همچنین با تولید سالانه 188 هزار تن آبزی رتبه نخست تولید را در اختیار دارد.
]
ارسال دیدگاه