به میزبانی محمودآباد
مازندران قهرمان مسابقات شینمو هاپکیدو کشور شد
تیم مازندران در پایان رقابتهای رزمی سبک شینمو هاپکیدو قهرمانی مردان کشور و انتخابی تیم ملی به مقام قهرمانی دست یافت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آوایشمال، در پایان بیست و دومین دوره مسابقات شینمو هاپکیدو کشور که با شرکت بیش از ۲۰۰ رزمی کار از ۱۱ استان به مدت دو روز در سالن پهلوان حسین توکلی شهرستان محمودآباد برگزار شد، تیم مازندران قهرمان شد و جام قهرمانی را بالای سر برد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آوایشمال,تیمهای همدان و گیلان سکوهای دوم و سوم را به خود اختصاص دادند.
کاپ اخلاق این دوره از مسابقات نیز به تیمهای یزد، تهران و فارس تعلق گرفت.
رزمیکاران در این دوره از مسابقات در چهار رده سنی و در بخشهای فول، گراپلینگ و هنرهای فردی به نمایش قدرت و توانایی خود پرداختند.
اهدای مدال، حکم به همراه کاپ قهرمانی با حضور مسؤولین سبک کشور، رزمی استان و عدم استقبال مسؤولین شهرستان به نفرات و تیمهای برتر پایان بخش مراسم بود.
نفرات اول تا سوم هر رده سنی این رقابتها به اردوی آماده سازی تیم ملی شین موهاپکیدو کشور برای شرکت در تورنمنت جهانی ایرلند دعوت میشوند.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه