زمین لرزه سپیدان را لرزاند
زمین لرزه ای با شدت چهار و یک دهم در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر) روز سه شنبه شهرستان سپیدان را تکان داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مارگون ؛محمد علی عارفی دبیرستادبحران شهرستان درحاشیه بازدید از روستاهای شهرستان سپیدان در گفتوگو باخبرنگارما گفت: این زلزله خسارت جانی نداشته است امابرخی ازخانه های قدمی وروستایی ترک خوردگی ناچیزی درآنها بوجود آمد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مارگون,وی افزود: باتوجه به هماهنگی با دهیاران شهرستان مشکل خاصی دراین مناطق نیست وهمشهریان به زندگی روزمره خود ادامه میدهند .
,دبیرستادبحران شهرستان سپیدان افزود: با وجود پراکندگی روستاهای این شهرستان تا کنون گزارشی مبنی بر تلفات جانی و یا خسارت احتمالی ناشی از این حادثه به فرمانداری سپیدان گزارش نشده است.
,
عارفی افزود: تمتمی دستگاههای امدادی وخدمای شهرستان در آماده باش کامل بسر می برند تادرمورد لزوم از خدمات آنها به نحو شایسته بتوان استفاده نمود
زمین لرزه ای با شدت چهار و یک دهم در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر) ساعت 15 و 45 دقیقه و 2 ثانیه، روز سه شنبه شهرستان سپیدان را تکان داد.مرکز لرزه نگاری موسسه ژئو فیزیک دانشگاه تهران، این زمین لرزه در عرض شمالی 19 . 30، طول شرقی 52 و در عمق 10 کیلومتری زمین رخ داده است، کانون این زلزله شهر اردکان مرکز شهرستان سپیدان به ثبت رسیده است. شهرستان سپیدان به مرکزیت اردکان در فاصله 100 کیلومتری شمال غرب شیراز قرار دارد.
,
زلزله 4.1 ریشتری اردکان در شهرستان سپیدان استان فارس را لرزاند. این زلزله در ساعت 15:45 و در عمق 10 کیلومتری زمین رخ داد. طول جغرافیایی آن 52.00 و عرض جغرافیایی آن 30.19 ثبت شده است. این زلزله در 8 کیلومتری اردکان، 24 کیلومتری کامفیروز و 45 کیلومتری بیضا در استان فارس بوده است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه